Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 21-12-2016, 08:24 PM   #1
VXG
Junior Member

Default Kompozitor, orkestrator, notograf

*****oglas za sopstvenu delatnost*****

Last edited by Bockie; 21-12-2016 at 11:06 PM. Reason: Zloupotreba foruma, lenjost da se pročita bilo šta i iskoristi pravo na besplatan oglas...
VXG is offline  
Old 22-12-2016, 05:22 PM   #2
VXG
Junior Member

Default Re: Kompozitor, orkestrator, notograf

Poštovani, ponudio sam usluge u vezi sa komponovanjem, pa sam smatrao da je najlogičnije da ih postavim u odeljku koji je kompozitorima i namenjen, tim pre što sam u njemu zatekao slične postove. Ali izvinjavam se ako sam time narušio bilo koje od pravila ponašanja!
Međutim, ako ste mi već obrisali post, smatram da je trebalo da me opomenete i uputite me kako da se pravilno oglasim. Umesto toga, Vi ste moj postupak deklarisali kao ''zloupotrebu'' i odraz ''lenjosti da se pročita bilo šta''. Reci te mi, molim Vas, s kojim pravom mi upućujete takve optužbe?! I šta je to ''bilo šta'' što je trebalo da pročitam?!
Inače, nisam uspeo da pronađem pravilnik u vezi sa oglasima ovakve prirode, te bih bio zahvalan ako mi neko u tome pomogne. Takođe, svestan sam da ovim postom rizikujem da budem optužen za ''raspravu sa moderatorima'' (ČLANOVI - Pravila pona?anja (obavezno pročitati)!), što mi nije cilj. Ali pošto Vi mene javno ponižavate, princip mi nalaže da Vaše ponašanje javno i prokomentarišem!
VXG is offline  
Old 22-12-2016, 06:19 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by VXG View Post
Inače, nisam uspeo da pronađem pravilnik u vezi sa oglasima ovakve prirode, te bih bio zahvalan ako mi neko u tome pomogne.
Drage volje bih ti pomogao kada bih mogao da ga pronađem Fakat je da nuđenje saradnje (makar i u vidu usluga) nije isto što i prodaja pretpojačala ili mikrofona. Ako te teši, bar si u praksi dokazao da bi uprava mogla da razmisli o tome.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-12-2016, 08:26 PM   #4
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Prvo niko nikoga nije ponižavao. Zloupotreba jeste. Zar stvarno mislite da možete da kačite oglas koji se, nakon niza usluga, završava sa:
Quote:
- Garantujem vrhunski kvalitet!
...gde god vam padne na pamet?!

Pa na šta bi ličio Forum ?! Kad bi svako nešto radio gde misli da je prikladno... ...al' ajd' da ne završim ovu misao...

Lenjost jer ste mogli da vidite da postoje oglasne rubrike, a ovo što ste postavili je upravo oglas. Pa mogli ste da pitate u krajnjem. Uvek se trudim da budem predusretljiv, siguran sam i ostale kolege, na iskrena pitanja....
Kad uđem u nečiju kuću pogledam da li ima negde složenih cipela pre nego što se izujem, a ako ne, pitam da li se uopšte izuva i gde je to...

Sticajem okolnosti Pravilnik je zbog preseljenja sajta završio u rubrici "komercijalni oglasi", iako je ranije bio u rubrici "prodajem,nudim", to ćemo ispraviti...iako i tamo stoje vidno postavljeni tzv."sticky"-ji sa apdejtima pravilnika, ali trebalo je ne biti lenj.

A ovo što ste vi, poštovani, postavili - je delatnost! (tačka 5. Pravilnika)
Pa tako može biti tretirano samo kao "komercijalni oglas"...a tamo, gotovo sam siguran, niste gledali, jer bi ste videli i pravilnik, pa otuda termin "lenjost" iza kojeg apsulutno ostajem. Uvreda dakle nema, to su činjenice.

To nije bio "mali oglas" , koje Forum besplatno pruža svojim članovima, kao vid podrške - da ljudi razmene po koji komad opreme.

I umesto da sledim upute koje treba da sledim kao moderator, opet ja na tapetu jer sam ostavio post, misleći da ću uticati na nečiju svest da ipak pokuša da nešto ispravi... I evo izvinjavam se samom sebi što sam pokušao!

Izvolite se javite ponovo, sada članu diviner-u, i pod izuzetno povoljnim uslovima možemo ostvariti saradnju a vi reklamirati vašu delatnost na mestu predviđenom za to u skladu sa vašim potrebama.

Bockie is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules