|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ehej pozzz svima,posle par dana(meseci)razmishljanja odlucih da predlozim sta mislite kada bi oglasi ishli na max npr 10strana.za svo ovo vreme sakupilo se svega i svacega.gomila oglasa koji jednostavno nisu obrisani(ne prigovaram adm)gomila korisnika koji nisu napisali da su zavrshili sa trgovinom(sistem iskoristi i bezi).svakom od nas ide u korist da kad udjemo u tu sekciju imamo koliko toliko tacne informacije a ne ovaj dzumbus.shta vi mislite o ovome..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Podrzavam predlog, stvarno je postao haos u oglasima.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Izvinjavam se ?to pi?em ovde ali stvarno mislim da se neka moderacija oglasa mora uvesti...
Ja retko kupujem preko sajta, ali eto gledam ?ta se nudi itd, neretko ogla?avači tra?e jednako ili vi?e novca za neke svoje polovne uređaje nego ?to oni ko?taju novi. Mo?da nisam u pravu, mo?da treba pustiti da radi ko ?ta hoće, to je demokratija, ali mislim da treba kontrolisati takve oglase |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Oglasna sekcija jeste bitan deo foruma, ljudi vole da čekiraju šta i kako, ali, zna se da sam pokušao da ubedim ljude smernicama, s' obzirom da sam i iz trgovačke branše, i - da! - vidim svaki dan nebuloze, evo i danas vidim uređaj koji je po ceni čak skuplji polovan nego što se nov može naći...ali ako uvedemo rigoroznije mere, rasteraćemo ljude, prosto, svima nam ista sudbina, dok se vlasti kite uspehom, narod propada...ne znam prosto šta da kažem...nisam pametan...a valjda je jasno šta i gde smo svi zajedno....
Neke zaista besmisleno jeftine stavke u oglasima se "kisele" neprodate, a neki oglašavaju polovno skuplje nego novo... Uz svo trgovačko iskustvo...moram da zaćutim...jbg... ![]() Ostaje samo preporuka ljudima da se dobro informišu, provere domaće i strane trgovinske portale i to je to...
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
podrzavam predlog, takodje i jan-ov predlog, secam se da je pre par godina bockie pisao "protest" vezano za cene, i apsolutno se slazem, brdo opreme se kiseli po studijima, ljudi zele sto vise da izvuku, kapiram to, ali proizvod koji je 2-3 god star i koriscen se prodaje u najbolju ruku 20 posto nize od nove cene...to je smesno po meni, a i zalosno, steta sto nismo u tom nekom ebay biznisu, gde mozes vrlo lako i lepo da score-ujes neki opasan komad opreme...
a i ja bi dodao jedan predlog, mozda jeste naprasno, ali mislim da bi ljudi trebali u oglasima prodaje, da obavezno stavljaju cene, ili barem obavezno kontakt telefon, valjda im je u interesu da se to proda, a ne samo prodajem to i to... i ja sad treba da pisem ovde poruku clanu koji udje jednom u nedelju dve, posto neam kuglu kristalnu da otkrijem kako da ga kontaktiram, i pitanje dal uopste vidi da mu je stigla pm... ispada da se clan hvali sto prodaje nesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Ja sam npr za to da se ne dozvoli ogla?avanje drugog oglasnog portala...
More oglasa je: "bla,bla..." - link ka oglasnom portalu... To bih zabranio...! A nekad bude čak i bez "bla,bla"... Ali jbg...
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nadam se da ljudi koji kupuju proveravaju cene nove robe...
Ako neko hoce da plati previsoku cenu za neshto, "njegovo pravo"... Naravno uvek imash ljudi koji "prodaju" a ustvari NE!prodaju nishta... ![]() Da skratim svoju prichu (koju sam pisao) +1 @Bockie... Ako su ovo Rumski oglasi onda neka tako i bude... a ne linkovi ka drugim oglasima. I neka se obavezno naglasi kontak (mail, pm, mob ili shta god...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da bi mogli zadnjih 50 strana oglasa da izbrishete.oglasi stari 10 godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju-2 | Filip_ | Pricaonica | 9 | 08-10-2014 10:05 AM |
Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju | Filip_ | Pricaonica | 29 | 26-03-2013 05:18 PM |
Predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 5 | 29-10-2005 05:56 PM |
za oglase | Danny Lou | Predlozi i sugestije | 0 | 14-07-2005 05:02 PM |
Predlog 2 | diviner | Predlozi i sugestije | 9 | 17-02-2005 08:07 PM |