Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2014, 09:36 PM   #1
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Default Pratite li serije?

Pozdrav!

Koji je vas odgovor na pitanje iz naslova ?
Sta trenutno pratite i sta biste nam preporucili?

Evo moje situacije:

Trenutno pratim par serija i to:
Falling Skies (sci-fi akcija, cekam prolece i zadnju sezonu)
Helix (sci-fi)
South Park (svaki komentar je suvisan)
I pre par dana dohvatih se "Mucki", da malo obnovim gradivo
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2014, 11:24 PM   #2
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Post Re: Pratite li serije?

Ja sam iskreno na Dosije-u X i dalje...bez osvrtanja na radnju, da li je za neciji ukus ili ne, vanvremenska serija po produkciji, prici, likovima...

Dexter je poslednje sto mi je privuklo paznju...i Sleepy Hollow serija (ima old school smek, dobra gluma, drzi paznju i zanimljivo mesa istoriju i ono sto je dodato u nju kroz scenario...)

Prelistah brdo drugih serija, malo neko predlozi neku iz okruzenja, malo bacim pogled na Fox-u i slicnim kanalima (mada nemam bas vremena za bacanje u toku nedelje), manje vise 90% su smece koje sluze za ubijanje vremena...

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2014, 09:35 AM   #3
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Default Re: Pratite li serije?

Ja trenutno gledam true blood,supernatural,seilam i naravno californication,(ceka se game of trons jbg)..dosije x bih mogao ponovo da odgledam..
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2014, 12:17 PM   #4
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Ja trenutno gledam true blood,supernatural,seilam i naravno californication,(ceka se game of trons jbg)..dosije x bih mogao ponovo da odgledam..
X Files je cale i keva Tu seriju i Twin Peaks mogu gledati bezbroj puta.
Old 14-10-2014, 11:47 PM   #5
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Nije mi jasno gledali ste dosije x a ne gledate califonicatio,to je jako slicno u x molder juri vanzemaljce a u califonicationu ribe i to bash opasne ribice..topla preporuka.
Old 15-10-2014, 04:10 PM   #6
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Nije mi jasno gledali ste dosije x a ne gledate califonicatio,to je jako slicno u x molder juri vanzemaljce a u califonicationu ribe i to bash opasne ribice..topla preporuka.
Pa sto bih ja kao ljubitelj naucne fantastike pratio i "californication" pored malog miliona serija
Ne znam sta ti tu nije jasno ili si samo hteo da ispadnes ironican?
Old 15-10-2014, 05:38 PM   #7
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Nije mi namera bila da bude ironican,vec sam hteo toplo da preporucim.inace ja sam ljubitelj horora i fantastike(ali bash ljubitelj).ne pratim gotovo nista ako nema nekih paranormalnih deshavanja ili vanzemljaka,ali sam poceo da gledam doticnu seriju sa molderom..jbg sory ako sam te na neki nachin isprovocirao ili shta vec..krenuo je novi serijal wolking dead-a.
Old 15-10-2014, 05:45 PM   #8
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

pratim seriju Majstori domaca, i crno belog perioda, i to kako ja pratim nesto, legnem u krevet posle 4h ujutro kako kad, upalim mobilni arc s fin ekran za gledanje, ukucam u youtube domace serije i sta izbaci listam samo da me uspava, i tako naletim sad zadnjih par dana serija majstori RTS radio stara, zika dinastija glumi , predobra haha, i kad to pregledam opet cu sta tako slucajno naletim, uglavnom udjem da vidim sta je malo prelistam ako ne valja idem dalje, i brzo nesto se nadje.

imam skystar hd 2, placam usluge svih satelita, motorizovan sam i ne gledam bukvalno nista iako imam sve cak hd kanale hahahha. od svih tih famozni serija, nemam vremena za prave termine.
samo YOUTUBE!!

necu da pricam sta sam sve gledao, nema sta nisam haha
branoy is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2014, 07:31 PM   #9
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Nije mi namera bila da bude ironican,vec sam hteo toplo da preporucim.inace ja sam ljubitelj horora i fantastike(ali bash ljubitelj).ne pratim gotovo nista ako nema nekih paranormalnih deshavanja ili vanzemljaka,ali sam poceo da gledam doticnu seriju sa molderom..jbg sory ako sam te na neki nachin isprovocirao ili shta vec..krenuo je novi serijal wolking dead-a.
Ma sve je ok, nisam te bio skontao sta si mislio
Ziv bio!
Old 15-10-2014, 07:37 PM   #10
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
imam skystar hd 2, placam usluge svih satelita, motorizovan sam i ne gledam bukvalno nista iako imam sve cak hd kanale hahahha. od svih tih famozni serija, nemam vremena za prave termine.
Brano druze, pa sta ce ti onda skystar karta. ja sam je imao pre desetak godina, nisam placao nista (ubacivao sam one piratske kljuceve redovno) i imao sam hiljade kanala i mogu ti reci da me je bas to ubedacilo! Dok ti sine pregledas sta sve ima po omiljenim kanalima dodje jutro

Pogotovu sad je nepotrebna u eri brzog neta, gde postoje sajtovi sa prevedenim filmovima i serijama, torrenti, online gledanje kablovskih kanala i ostala cuda-muda
pozdrav!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules