|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Imam prostoriju 3.7 x 6.1. Zelim u nju da stavim mali vocal booth i dva stola (za dva kompozitora/producenta). Takodje bi mi trebala izolacija da smanji jacinu zvuka koja izlazi iz prostorije jer je u sklopu kuce (deca spavaju...). Sta predlazete od izolacije da je tanko, a koliko toliko efikasno, da mi ne bi jos mnogo vise smanjilo prostoriju? Takodje me zanima koje su dimenzije dovoljne za vocal booth? Saljem sliku prazne prostorije sa ucrtanim vratima, pa ako imate predloge cak i kako gde sta bih mogao da stavim, dobro bi mi doslo. Muzika koju radimo je muzika za igre i filmove. Dimenzija stolova nemam posto planiram da ih radim po narudzbi (defnitivno mora da ima fioku za midi od 88 dirki). Svaka ideja dobro dosla !!! Sve Najbolje, Dejan Last edited by DejanC; 12-04-2017 at 05:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Procitaj minimalno zadnju otvorenu temu, tamo ces naci odgovore na sva tvoja pitanja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucni studio | xhotadi | Dizajn i konstrukcija studija | 132 | 03-12-2012 07:03 PM |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |