|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdra.Ovako imam gap73 i rme fireface uc. Na totalmix kad je preamp gap73 ugasen pokazuje ka da je upalen i gain na 10 kad upalim preamp sve normalno gain je na 0 dok ne pojacam, postavio sma i sliku mozte da vidite ako moze neko da mi kaze u cemu je problem hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
U nedostatku druge (samim tim i pametnije) forumske reakcije: otkad ti se to dešava?
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Evo dva dana, preamp ugasen a u totalmix daje signal kad maknem kabal iz rme nema signala vratim kabal opet daje signal ukljucim preamp sasvim normalno signala nema sve dok ne pojacam 10, 20 itd. pa sam makao ups povezao opremu direkt u struju signal se smanjio samo malo se vidi mozda i do upsa slaba struja neznam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao što sam nagovestio – ne razumem se u struju, govorim ti samo šta bih ja radio kada bih imao takav problem. Javljam se samo da bih osvežio temu, čisto da bi je možda primetio neko ko je upućeniji u problematiku ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
promenio sam kabal isto se desava i ja isto mislim da je do struje losa struja sjutra uzimam aparat i mjerim ulaz i izlas struje i na ups da vidim dje gubi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cudan problem sa sumom (napajanje) | Sima Strahota | Computer Hardware | 4 | 16-10-2013 08:51 PM |
Cubase 5 - cudan problem sa starim projektima | frag | Audio Software | 6 | 24-06-2013 12:10 AM |
RME FIREFACE 800 problem.. | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 29-08-2012 05:01 PM |
Vrlo cudan problem sa zvukom??? | alhoholicar | Audio Software | 9 | 18-12-2009 12:58 PM |
Jako cudan problem! | korenjak | Computer Hardware | 8 | 05-05-2008 12:42 PM |