|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Treba mi preporuka za nekog dobrog majstora za gitare u Beogradu. Imam 2 gitare i vreme je za malo sredjivanja i stelovanja. Jednoj krckaju potenciometri i izlaz, druga se previse lako rastimuje, obe vape za podesavanjem action-a.... bolje dati nekom ko zna da to odradi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Znam da ima jedan dobar na Banovom brdu, ajde pokusacu da dodjem do telefona pa ti javljam. Davno su neki moji prijatelji nosili gitare kod njega i bili extra zadovoljni.
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da, ?anjika se zove, ka?u. Imam telefon ali čovek mi nikad nije podigao slu?alicu - poku?avao sam nedeljama. Probaću opet sutra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Basista Duci, kewl lik, mlad: 011/2104-602, 064/225-7704
Žan (Jean and Jean gitare), Mirkov učenik, malo stariji: 011/304-6729, 064/1466-364 Mirko (Tasić, legenda i ćutolog, odnosno - pusti Banovo i gledaj u Kanarevo brdo): 011 3594347, Matije Gupca 26 Servis "Apolo", reklamira ih Roland.Co.Yu, Beograd, Nebojša Čupić, (063) 264-730 Jedini za kojeg znam cenu setupa je Žan, 20 evra plus komplet novih žica (da ti ih stavi na gitaru kada završi i odradi intonaciju), trebalo bi da je pošten i da ne krade delove (i na to se mora paziti, naročito kada nosiš SkUpU gitaru majstoru kojeg ne poznaješ), živi "tamo daleko", u (vrlo) široj okolini Plavog mosta. Ima jedno kuče, dva Twin Reverba i punu radnju delova i gitara.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ako treba broj vici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao odlicno iskustvo sa gitarom koju je Mirko tasic sredjivao, pragovi malo kozmetike.....
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mirko je veoma dobar ali je malo smoren, ispadalo je ko da ga molim da mi ne?to namesti ako je sitniji posao u pitanju.
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Ali, odlicno radi posao. Kada sam mu pre destak godina doneo jednog SG-a na menjanje pragova, zamenio ih je za medalju. Tad mi je pokazivao jednu svoju hand-made gitaru koja je bila napola dovrsen...pravi masterpiece.
ALL YOU NEED IS EARS George Martin Last edited by acaradio; 07-02-2007 at 10:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Samo da javim... na kraju sam oti?ao kod ?ana, brzo i dobro odrađeno, sve preporuke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
Malo da osvezim staru temu...Ako moze neko da preporuci majstora za reparaciju i servis Les Paul gitara. Zanimljivo je da cene ovih usluga poprilicno variraju ali nisam siguran da veca cena donosi i kvalitetniju uslugu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitare | alfom | Audio Software | 3 | 30-01-2009 02:20 AM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |
Stereo Gitare! | Brka | Gitarska Produkcija | 32 | 12-06-2006 12:53 PM |
Mikrofon za el. gitare | Dompax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 09-04-2006 10:07 AM |