|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Preporucite mi converter sa 16 ulaza bez predpojacala do 1500e ili oko cifre?
Mozete usput i obrazloziti preporuku, ko je voljan! poz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Dobra tema i mene isto to zanima .
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Moj favorit za sada je nova Motu 16A karta. Ni?ta bolje za te pare nisam nasao!?
Ako neko ima bolju ideju, predlog, re?enje, neka javi!? pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Vrlo nezgodan cenovni rang, ni tamo ni ovamo, ako pricamo o novim uredjajima.....mada i polovnjaci..hm
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mo?e i polovnjaci...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Preko treba juriti lynx auroru, 8 moze sigurno za te pare, mozda za malo vise i 16, ali je in/out varijanta.......takodje, za malo vise para ili stece se daju naci dve apogee rosette 800.... To je ono sto je staro i provereno....od ovih novijih ne znam, ali mislim da oni rme srednje klase nisu nesto posebno....
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Sve sto si mi predlozio je interesantno!
Jel ima jo? nekih predloga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Lynx opet
![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Hteo bi i ja da probam da dam neku sugestiju.
- ?to se ti?e konvertora i meni je "Lynx" prvi ozbiljan izbor. Ali opet treba dati 2,900? i + nekih 1,000 za lynx externu kartu. - Pa sam po?eo da tra?im alternativu u vidu interfejsa. Pa i da ne bude samo da i ja predla?em Lynx. - Ve? ?u uz to oka?iti jedan post sa gearslutz-a. U pitanju je interfejs koji pratim ve? du?e vreme. - Na linku ispod (osmi post) mo?ete da ?ujete kako zvu?i u67 kroz RME UCX. https://www.gearslutz.com/board/remo...rs-anyone.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno, ja vise nemam zivce da citam izzmisljanja perpetum mobile na GS I slicnim forumima I moderne bajke Kako David prackom ubija Golijata. Mozemo pricati o odnosu cene I kvaliteta, moze neko da me ubedjuje u DIY varijante (kad su preampi u pitanju ja cu da ubedjujem druge da za manje para moze da se dobije dobar rezzultat).... ali sprava mora da se plati da bi zvucala I tu nema pomoci.... ne kazem da je RME Los, ja ga imam vec godinama, ali FF800 npr je zvucno klasa ispod lynxa. ne verujem da je UCX ili koji god RME koji kosta koliko je kostao I FF800 iskocio iz svoje klase.... da je bolji Malo, verujem.... ali, ponavljam, mora se plati, na zalost. A drugo, U67, bosti u Rme je kao voditi Moniku Beluci u bioskop na film npr. Laajanje na zvezde, posle toga je ispratiti do kuce I reci, Cao, javicu se
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 11-07-2015 at 04:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem SPDIF to AES-EBU converter | kressa | Kupujem/trazim | 0 | 16-12-2010 09:25 PM |
midi to cv converter | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 01-09-2007 03:51 PM |
Sta uzeti za oko 1500e (pre) ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-09-2005 11:36 AM |
converter A16 Ultra! | Boki | DSP forum | 3 | 22-05-2005 02:46 AM |