|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovo mi se desavalo kod raznih vst instumenata, znaci krenem da sviram nesto i onda on sam ostane u jednoj od nota ili akordu i dok ne promenim preset npr. neprestaje da svira kao neki delay... Sigurno vam se to desavalo, i ja se nisam zbog toga nervirao ranije ali sam naleteo na vsti koji mi se bas svidja a ima ovaj bag. E sad jel to jednostavno bag i moram da se pomirim sa tim ili neko mozda ima resenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 16-08-2015 at 10:23 AM. Reason: slova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
e hvala za ove info. trebace mi to. Inace resio sam tako sto sam instalirao samo drugu verziju plugina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sigurno je to shto vasa spominje midi kontroler koji ne shalje Note Off.Pre par dana imao sam slican problem i malo sam kompresorom izduvao prashinu sa midija sad sve shaljaka kako treba.ja sam imao problem tako sto je midi cim stisnem c podigne relese na vst synthu uh znam da sam izludeo sa tim..ali sada
shljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt skripta, fabrichka greska? | OFF | Audio Software | 5 | 13-08-2013 10:54 PM |
ulični svirači | DADDY Z | Razno | 1 | 10-10-2011 06:55 PM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |