|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Update-ovao sam se na 2.2 ali sad je iskrsao problem.
Service center trazi registraciju svega i svacega, a naravno da je vecina library-a narodna! Konkretno moze li se kako disable-ovati ovaj service center ili ga na bilo koji nacin zaobici da bih koristio i neregistrovane library-je? Dok kopam po webu svakako bi mi dobro dosla i neka vasa ideja? Dakle, kako npr. narodni Komplete 8 koristiti u registrovanom Maschine 2.2? Mora li Service center ostati instaliran na racnaru nakon instalacije samog Maschine-a? Hvala unaprijed!
http://slikaipilika.bandcamp.com/ Last edited by Ngino; 11-01-2015 at 03:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Plasim se da nisi pokvario setap biblioteka koje si imao, jer ako si instalirao Maschine paket, on ubacuje svoj legalni recimo FM8 ili Kontakt koji ce ti unistiti registry - koji je setovan da radi sa nelegalnim bankama. Pola posla oko hakovanja NI proizvoda je upravo registry. Ja sam jedva vratio na noge windows (ruDAW) posle kupovine legalnog Maschinea, jer kad smo instalirali legalni softver, dobili smo totalni haos. Sreca pa smo pravili ghost bekapove (i pored toga je bilo pain in the ass pocistiti repove). Ako koristis NI softver, ili sve neka je narodno ili nista. Nikako ih nemoj mesati.
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Da,svega sto si nabrojao sam se i ja pribojavao.
Ali da kucnem u drvo izgleda da sam se provukao kroz iglene usi! Ja sam isao uninstall Service Center-a koji se instalira uz Maschine. S obzirom da sam jos radio reinstall sistema i prvo instalirao Maschine a tek poslije ostale appz i library-je i naravno da je iskrsao problem. Potpun idiot! ![]() Nisam mogao nista otvoriti u Kontakt-u osim kao DEMO! Instalirao razne verzije Kontakta, sto starije sto novije. Ono sto me bunilo i jos uvijek nisam izvalio, da li je ustvari problem samo neregistrovan Kontakt ili neregistrovane banke, ili i jedno i drugo? Uninstaliranje/instaliranjem raznih verzija (Kontakt) sam na kraju dosao da mi jedino jos Kontakt u standalone modu nije aktiviran, inace library-je cita zasad normalno unutar Maschine i Cubase-a! Ta frka sa Kontakt-om je def. jos u registryju. Standalone mi je potreban ali sta da se radi! Krekovao sam sta sam stigao ali nista po reg nisam intervenisao. Da probam? ![]()
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
Kad se aninstalira Kontakt na primer, u registryju ostaje taj "rep" o kome sam govorio
![]() ![]() Srecom si prvo instalirao Maschine, pa nije bilo mnogo toga da se pokvari. Zamisli da si imao ceo Komplete, pa preko toga startujes service center da registrujes svoj novi Maschine ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moj Maschine Studio Maschine Studio Tutorial\Reklama\Recenzija | Toza Production | Computer Hardware | 2 | 08-05-2014 02:02 PM |
Native Instruments Maschine 1.6 official free update | Proximus | Audio Software | 4 | 20-04-2011 12:12 AM |
Native Instruments - Maschine - drumm maschine | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-03-2009 05:36 PM |