|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
S obzirom da nemam S/PDIF izlaz na laptopu, zanima me da li u Srbiji moze da se nadje jeftini USB - S/PDIF konverter, posto sam video da ih ima u inostranstvu.
Ne zanimaju me neke skupe opcije, ne planiram da izdvojim puno para za ovo ako ga nema po pristojnoj ceni, s obzirom da bi me parce opreme koje planiram da nakacim na njega vec kostalo. Last edited by Darsus; 01-11-2014 at 05:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
E ovako, ovo je neko najjeftinije resenje, njihove zvucne kartice (koje su identicnog izgleda) vidjam po svim prodavnicama kompjuterske opreme, ali konkretno ovaj adapter ne. Jel zna neko da li bih mogao da ga narucim negde?
http://www.amazon.de/Delock-61961-Ad...ords=USB+SPDIF |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ovde. Čekaš 20-tak dana. Naravno, treba da imaš neku od (a-la Visa, Master itd) NET-kartica za on-line kupovinu, nude ih skoro sve banke. Računaj dodatnih par stotina din za poštu (našu poštu) i upali sveću da carina ne proceni da ovo vredi 280000€ i lupi simboličan procenat. Najjeftiniji kod nas na oglasima je negde 50€.
Ako ne, odustani i poveži analogno... ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Bas sam po postavljanju procacakao aliexpress, posto drug narucuje tamo, pa cu preko njega i ja.
![]() Bitno da je coaxial, jel? Ne razumem se, posto vidim da kod ovih jeftinijih konvertera ne stoji u opisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Au, slab.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pa znas kako ako uspes da nabavis ova dva integrisana kola
http://www.sz-wld.cn/offer/36258422591.html http://eu.mouser.com/ProductDetail/F...WathZIuA%3D%3D kod ovih ili nekih drugih dobavljaca, ja bih se usudio da ti to sklopim jer nema puno delova i bilo bi gotovo za dan, koliko vidim LP2951CM je 0.5e PCM2092E je 0.18e Ne znam koliko bi izasla plocica i ostali delovi ali cisto sumnjam da bi preslo 20e mozda sa kucistem 25. auuuu pa to je vise aliexpressa. Poruci ti to od njih buraz jos ti je postarina dzabe, i nema carine i poreza jer sve salju kao poklon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Zavisi od IN-ova na spravi. Pogledaj koji ima IN na spravi, ako ima coax IN onda ovo! Dobro pogledaj!
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
@hofmann
Hvala na ponudi ![]() @bockie Hocu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AES3 i S/PDIF | hofmann | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 01-07-2014 11:59 AM |
?ta je to S/PDIF? | SumAnuT | Audio Produkcija - Osnove | 0 | 20-02-2010 04:16 PM |
S/PDIF problem!! | -Yoweeza- | Computer Hardware | 6 | 24-01-2006 03:14 AM |