|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pijaca radi ...Addictive drums 2
Po meni bolji od EZ drumera na prvu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zna li neko ima li ovde opcije kao u AD1 za GM mapiranje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa manje vise isto samo sto ovde treba kliknuti na "?"
![]() To nisam mogao da provalim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Zna li neko gdje se nalazi folder sa midi mapama? Za keca sam znao, za ovaj ne mogu da provalim. Ili jednostavno gledam u njega, a ne vidim ga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
..netko rekao da ne tro?i previ?e resursa...zabluda.
Bar meni ru?i Cub kad ga otvorim i počinjem ne?to pode?avati. Nemam jaki PC (prije donji red) ali..za sada ..kao pazim..mogu otvoriti i u Kontaktu Studio drumm (full) i Battery i sve ?ljaka prilično dobro. Ali on me ru?i ?!
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Taj koji je rekao da ne trosi previse resursa, nije u zabludi, Addictive 2 zaista trosi vrlo malo resursa. Bice da je to sto se tebi desava do tvog sistema ili do verzije Cubasea koju koristis a koja cini se ima problema sa Addictive 2. Kod mene na Win 8.1, pri reprodukciji kompleksnijih Beat-ova, u standalone modusu, jedva da podigne CPU zauzece za 1%, a tako je i kao VST u Studio One 2.
Last edited by Tranzit; 26-05-2014 at 01:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
problematični VSTI (instrumenti) kao recimo u Kontaktu razne knji?ice druma meni rade ok (naravno u granicama moje kante) ali AD mi ru?i Cub 5.1.2...koji inaće nema tu naviku ![]() System i config mi je pode?ena dobro (XP) prema ranijim provjerama..ćak vrlo dobro. ?to mu bi da ru?i cub neznam kao neko upozorenje da imam malo rama te da bi trbao preći na 64bit system? Imam XP ASus 3gb duo process 4g Rama (tj 3 u Xp sp3)
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Iako tvoj problem sa Addictive 2 ne mora biti radi XP-a, to bih ti u svakom slucaju prporucio, to jest, prelazak na novije 64 Bit sisteme, a i sa sto vise RAM-a. Mislim da ce to rijesiti mnoge ostale probleme i poteskoce, mada je taj Cubase 5.1.2 poprilicno omatorio za Win 8 i 8.1 64Bit. Ne znam kako se ponasa na ovim sistemima ali cisto sumnjam da mu je bas previse "ugodno". Ako vec imas (pametnu) namjeru da predjes na 64Bit sistem, onda se pomiri s tim da ces se morati pobrinuti i za adekvatni DAW. Mozda taj Cubase 5 i radi kako treba na Win 8, to bi morali drugi da ti potvrde jer kod mene je Cubase 7.5, mada i njega izbjegavam u vrlo sirokom luku i najradije radim na Studio One 64Bit.
Last edited by Tranzit; 26-05-2014 at 11:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
E sad dolazi AD i ja ga pokrenem.. NARAVNO ne sa tolikim optrecenjem vec recimo sa 4 VSTI i on mi šalje takvu poruku. To je moja dilema i pitanje:wink I da dodam.. za moje potrebe (poluprofi) ovo mi za sada potpuno ok mada znam da cu morati na jace i novije sisteme ALI za sada mi je bez veze ulazit u nekakve troškove..bespotrebne. Čisto solidno radim sa Battery4 ali ovaj AD me zainteresirao jer cini mi se jako dobar. ![]() Pozz
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 27-05-2014 at 08:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Addictive drums problem.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 03-08-2010 09:29 AM |
Addictive drums | Harry | Audio Software | 19 | 23-06-2008 01:38 PM |
Addictive drums & GM | Inovative_kg | Audio Software | 11 | 24-03-2008 09:20 PM |
Addictive Drums | Zid | Audio Software | 9 | 12-05-2007 09:39 AM |