|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Secam se jos pre 10-ak godina, da je jedan kolega radio sledece:
U Cubaseu klikne na neku audio traku, ona mu se odmah automatski otvara u sound forge, u sound forge je edituje, i posle vrati u cubase (samo sam zaboravio kako, verovatno samo ide sa "save" u sound forgu, iskljuci ga, i traka je vec u cubaseu-editovana).. Zna li ko kako to da se podesi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
...o da, moglo je to nekad, ali u cubase-u 1 ili 2...već se vi?e i ne sećam koja je verzija bila...mogao si u "preferences" da izabere? eksterni audio editor...davno be?e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Nemania - a i u Cubase-u imas audio editor, mozes i u njemu odredjene procese da uradis...Sto bi se selio u Forge? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Bar meni taj sony elastuque je u 80-90% slycajeva dobro odradio posao i prilikom pitch siftinga i promene tempa, dok u cubaseu interne alatke deformisu zvuk i to veoma osetno,pogotovo ako je u pitanju neka akusticna gitara, tepih i sl.. Trazio sam na netu da li postoji taj sony elastuque kao vst,medjutim ne mogu da nadjem. Nasao sam samo da ga imaju fabricki neki programi vec u njima,kao sto je sound forge, loguc,acid itd, a za cubase procitah da ima ali 6 i 7,ja radim u 5. I za 5 sam procitao da ima nesto od te firme opet neki elastique(ne znam kakav je tacan naziv),ali ja ne mogu da ga nadjem u cubaseovim pluginovima..jedino da se mozda ne nalazi na nekom drugom mestu-opciji.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sound Forge Pro za OSX | quake2 | Audio Software | 0 | 11-10-2012 11:22 PM |
Ne mogu da koristim Ozone 5 u Sound Forge-u ni u Cubase-u?? | Dvla | Audio Software | 9 | 13-08-2012 08:36 AM |
Sound Forge Pro 10 | grada27 | Audio Software | 0 | 19-09-2009 01:04 AM |
Sound Forge 8 | zmaj | Audio Software | 12 | 28-01-2005 09:33 AM |