|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ekipa, ne znam gdje da uvrstim ovaj svoj problem pa se nadam da sam na pravom mjestu... =/ Imam M4A77T maticnu ploču koju sam nedavno stavio u svoj komp, te normalno instalirao Cubase( koristim M audio Fast Track Pro zvucnu) i sve super... al prilikom isključivanja win7 (64 bit) dolazi mi do velikog i jakog pucanja u aktivnim monitorima... da li je to do napajanja, da li se moze namjestit nekako...?ta da radim?? bojim se da ne sru?im na taj način monitore(a i svak put starog prednem, jer misli da mi petarde u sobi pucaju).. .=// unaprijed se zahvaljujem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa prvo se isklucuju monitori pa tek onda sistem jebem mu žito,to čak i ja znam,osim ako nema neki monitor kontroler izmedju pa možeš na njemu da presečeš signal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
http://www.audiopro.hr/proizvod/dyna...46&idPro=13612
http://www.audiopro.hr/proizvod/dyna...46&idPro=13612 da li si siguran da bi mi ovo rjesilo problem? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
To nije problem, nego ne znanje. Ti bi tako jednako sistem od nekoliko kilovata izgasio pa se čudio ?to je pola dvorane ostalo bez sluha.
Glavno pravilo je: prvo gasi? monitore, onda zvučnu/komp itd. To je normalno za profesionalnu opremu. Jednako ko u profesionalnim vozilima: prvo pusti? gorivo onda tek pali? auto. Tak kad pali?, prvo pali komp, a zatim monitore |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hvala na odgovoru, i ispricavam se na mom 'ne znanju'... Na drugom racunalu imam sve isto i tu nemam tog problema....Niti sam ikad prije imao(sve dok nisam stavio novu maticnu)! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
isprika ako je grubo zvučalo, nije trebalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Tada sam imao SoundBlaster i neku jeftinu konfiguraciju. Morao sam kupiti mikseticu i paziti na dugmiće i redoslijed isključenja. Ovako : kad-tad ćeš pogriješiti ; i to ne jednom. Da ti ne bi ostao bez hornica u monitorima, pitaj gospodu Diviner-a ili Bogy-a za savjet. Eto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Isključivanje/uključivanje monitora | matija | Monitoring | 8 | 27-09-2013 10:11 AM |
K : Line6 XT PRO rack isključivo | Arthur | Kupujem/trazim | 0 | 07-10-2010 12:18 AM |
Live nastupi isključivo sa LAPTOP-MIDI KONTROLER kombinacijom | mesh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 13-01-2009 01:16 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |