|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://www.behringer.com/EN/Products/MOTOR-61.aspx
• 9x Motorizovani Faderi • 8x Dinamički Padovi • 8x Enkoderi • Hardverski arpegiator • MIDI THRU (!) i... tako se pravi MIDI kontroler - sad još samo da vidim cenu oko 200€ i da umrem od smeha... čudi me da nisu ubacili i neki audio interfejs, eto, onako, čisto jer im se može ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
299$ za 61-key verziju - otprilike 300 eurica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nema sale, behringer postaje ozbiljna firma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
smejte se vi ali berindzerac cepa
![]() i oni digitalni mixer kontroleri (cini mi se X Touch) i novi tablet-mixer x18 (veoma dobar pandan onom digitalnom mackiu,zajedno sa audio interfejsom,za nekih 799$) stvarno deluju svetski... plus sto ce taj tablet mixer raditi i na android platformama... Prvo Nektar ubacili moto fader na klavijaturi pa berindzer vido gde se konji potkivaju pa resio da ide all-in... samo da su dirke dobre i ovo bi bio best allrounder za midi klavijature... btw na sve strane na Namm-u se hvale kako su za ovih godinu-dve prodali x32 u preko 100k primeraka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja se ne smejem. Meni je UMX serija najbolji MIDI kontroler posle Akaija i Novationa. A kad se pogleda cena, definitivno je opet best-buy.
Ima mi svirljiviju dirku nego bilo koji M-Audio, Emu, Roland (ajde, stari A-37/33 ipak drži svoje), Korg, Alesis kontrolera. I to stvarno mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
Nisam probao te Behringer UMX-ove. Je l' bolji od M-audio dirke? Ok, jes da je skuplji za 3-4k dindzi ali rekoh necu ni da ih probam... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ovo izgleda odlicno!
Ja imam dva BCR2000 kontrolera i toliko sam odusevljen njima da sam u svom Tranzistow synthesizeru razvio direktnu podrsku za BCR, a na tome cu bazirati i editor za Andromedu kojeg planiram napraviti ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SuperModerator
|
![]() Znaci tako ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer B1 ili B2 | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 20-04-2004 10:41 AM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |