|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko ne?to zna o melodiji menge? gitarama iskljućivo o električnim.
Igrom slućaja povratio sam svoju prvu el.gitaru kopija strata melodiju i da ne du?im priću re?en sam da uradim upgrade pomenutog instrumenta od pragova do elektronike jer ćini mi se da zavređuje pa?nju.inaće instrument je star 20 godina i kupljen je u nekada?njoj pro muzici u Čika Ljubinoj. Prića je evropska jer je gitara napravljena u Sloveniji i naravno ba? su se pretrgli da mi odgovore na moj mail. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav P.S. Možda zna Šanjika (shanyiika)
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 25-02-2009 at 11:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pa na primer koliko pije vodu u odnosu na bilo koju trenutnu kopiju strata jer vidim pune oglase takvih istih od Aljaske do Meksika,koje su bezobrazno skupe u jednoj od naših velikih muzićkih radnji koji su šatro zastupnici za fendera,jer ga prodaju po triput skupljoj ceni.
![]() Last edited by koca; 25-02-2009 at 11:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
samo nemojte reći da će mnogo da se napije vode.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nego koja klasa ,drvo i itd. jer ne zaboravite odakle su sekli ?ume tako da im je jeftinije bilo to nego da rade laminat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
pa vidi pre?iveo je ćak i punk grupu Sumanuti . a rouzvud ko da nikad znoja nije video.ćak i tonira dobro. u pravu si . nego ja ajd da ne?to saznam . kad je sredim poslaću fotke.
Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pazi, to okacis na zid, za ukras. E onda odes u radnju i kupis Kineza za 100 E (usput dobijes kabal, bag i jos mozda neku sitnicu) i to bolje radi od Melodije Menges (70' i 80' jedine firme gore od Jolane), jer se kinezi vise nebave samo ping-pong lopticama, stapicima i petardama(jedino sa cim smo imali dodira od kineza tada).
Last edited by LACKY; 26-02-2009 at 08:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Imao ja STAG gitaru LP.Prvi kontigent stigao u mitros samo 6 komada.Ja kupio do?ao kući svirao jedno dva tri dana kad sam se malo zagledao kad kod prvog praga na vratu napukao lak. ma ni?ta kao. posle mesec dana recimo ono
fretboard poćeo da se odlepljuje od vrata.Saniram ja to i krenem da prodam . Brate ?est meseci,pa jedno petoro me zvalo nijedan da pogleda.Cena je bila oko 100? kupljena za 50? vi?e.ćist gubitak. prodam na kraju ortaku koji bi da Ima kopiju LP, već kad sam digao ruke od svega .njemu padne posle par meseci polomi se vrat na pola . znate li kako je lepljen fretboard na vrat po?to sam je video urnisanu.kao da im je nestalo lepka pa su samo sastrugli iz kutije i istaćkali na 8 mesta u cik cak. Znam ja da su kinezi poslali ćoveka u svemir ali da li si ti siguran da se vratio odande. usput imam ja priću i o skvajeru ali o tome drugi put. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
?ta će ova tema ovdje?
Lacky, ti si najveseliji smijeh-genijalčina ovdje ![]() A tek kakve su pravili el. orgel ?ivaće ma?ine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pisanje tekstova i melodija - saveti | Eeva_r&b | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 56 | 24-08-2014 12:37 AM |
"sugestivno sviranje" ili melodija koju ste vec negde culi | alavuk | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 17-11-2006 10:31 PM |