Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-01-2009, 10:25 PM   #1
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Servis klavijatura, BG...?

Ljudi, hitno mi je potreban pouzdan serviser za klavijature u BGu. (Ne bih kod gosn. Lea).

Hvala
Old 22-01-2009, 10:43 PM   #2
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Servis klavijatura, BG...?

apolo servis, nebojša, udri search, Goran ga je preporučio a i ja potvrđuujem
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2009, 11:12 PM   #3
Synclavier
Moderator

Synclavier's Avatar

Toplo preporucujem gosn' Nenada Antanasijevica, godinama mi odrzava sprave, umeo je da resi gadne probleme, a hoce (i ume ) da se uhvati u kostac i sa vintage spravama i da ih dovede u vrlo dobro stanje. Servis mu je u blizini Bajlonijeve pijace, ako te interesuje poslacu ti broj i adresu na p.m..
Pozdrav.
Old 23-01-2009, 12:13 PM   #4
mekonin
Member

ako moze i meni broj i adresa na pm
hvala
mekonin is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2009, 10:53 PM   #5
Stefan89
Junior Member

Pozdrav, na vasem forum sam pronasao informacije u vezi servisa klavijatura, i slao sam pm Synclavieru i Arthuru, ali ajde i ovde da napisem. Imam Yamahu mo8 i pre izvesnog vremena je par dirki u trecoj oktavi (D, E i F) dobilo tzv luft odn zveket pri dodiru, sviranju. Prvo sam je odneo kod gosp. Nebojse iz Apolo servisa, i ruku na srce ne bih nista lose da govorim o coveku, verovatno je dobar majstor, ali moja klv je stajala kod njega dve nedelje, a da je nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. A rekao mi je kad sam odneo, da ce mi se javati za par dana. Elem da ne duzim ionako dugu pricu, uzeo sam klv od njega i odneo je u servis kod vec pomenutog gosp Lea, kod Sky musica. Oni su mi zamenili najlkrticnije dve dirke (D i E) sa novima. Medjutim ostale su mi jos tri dirke koje zvekecu F i A u istoj oktavi, i H, koje su iz te oktave prebacili poslednju. E sad zasto im nisam rekao da zamene te ostale dirke. Stvar je u tome sto su mi vec stavljanje nove dve dirke naplatili 3000 din i samo otvaranje klv jos 2500 din. Sve ukupno 5500 din. Pa sad racunajte koliko bi me izaslo da su sve menjali.
E sad, zeleo bih vase misljenje, da li su ipak skupo naplatili popravku. I ako bi Synclavier mogao i meni da da telefon gosp Nenada da vidim da li bi on mogao da mi zameni ostale dirke.
Izvinjavam se na dugackom i zamornom postu, ali mi treba pomoc.
Stefan89 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2009, 12:44 AM   #6
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

poslao sma ti odgovor sa brojem telefona, nije ti stigao?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2009, 08:36 AM   #7
goran ns
Member

Apolo servis Bg,
Nesa
063264730
goran ns is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2009, 11:40 AM   #8
Stefan89
Junior Member

Nije mi stigla poruka, nemam pojma zasto. Ispostavilo se kao sto sam vec napisao u prethodnom postu, da sam nosio u apolo servis kod gospodina Nebojse Cupica, i drzao mi je klv dve nedelje i uopste ih nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. Shvatam da covek ima puno posla, ali ipak nije uredu, mogao je da mi kaze odmah da nema vremena, a ne da ih drzi toliko dugo i da mi se na javlja uopste.Tako da hvala na njegovom broju, ali necu da opet nosim kod njega. Tako da bih molio Synclavier da mi da telefon od gospodina Nenada A. poz
Stefan89 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2010, 11:26 AM   #9
igorxp
Member

Jel radi neko USB klavijature? Imam M-audio Radium 61 koji od sinoć neće da upali.
igorxp is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2011, 01:41 PM   #10
fatboy
Junior Member

Quote:
Originally Posted by igorxp View Post
Jel radi neko USB klavijature? Imam M-audio Radium 61 koji od sinoć neće da upali.

Ja sam moj Axiom49 prvo odneo ovde na Vracar u Vukice Mitrovic u neku ACME firmu gde su mi drzali moj midi nekih mesec ipo dana da bi me na kraju zvali i rekli mi da je polomljena plocha unutra i da to ne moze da se resi tj moze ali deo iz nemacke putuje mesec dana i to bi kostalo oko 180eur...

Onda sam poslao to prijatelju u NS gde on ima neke heroje koji servisiraju sve zhivo i imaju preteran skill.... posle 3 nedelje su me zvali da mi jave da je bio problem do jednog integralnog kola i naplatili mi ceo servis 2700 din...

Dakle pazite u BG-u sta vam ko prica u servisima u vezi M-Audio opreme!
fatboy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules