|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, hitno mi je potreban pouzdan serviser za klavijature u BGu. (Ne bih kod gosn. Lea
![]() Hvala
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
apolo servis, nebojša, udri search, Goran ga je preporučio a i ja potvrđuujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Toplo preporucujem gosn' Nenada Antanasijevica, godinama mi odrzava sprave, umeo je da resi gadne probleme, a hoce (i ume
![]() Pozdrav.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ako moze i meni broj i adresa na pm
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, na vasem forum sam pronasao informacije u vezi servisa klavijatura, i slao sam pm Synclavieru i Arthuru, ali ajde i ovde da napisem. Imam Yamahu mo8 i pre izvesnog vremena je par dirki u trecoj oktavi (D, E i F) dobilo tzv luft odn zveket pri dodiru, sviranju. Prvo sam je odneo kod gosp. Nebojse iz Apolo servisa, i ruku na srce ne bih nista lose da govorim o coveku, verovatno je dobar majstor, ali moja klv je stajala kod njega dve nedelje, a da je nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. A rekao mi je kad sam odneo, da ce mi se javati za par dana. Elem da ne duzim ionako dugu pricu, uzeo sam klv od njega i odneo je u servis kod vec pomenutog gosp Lea, kod Sky musica. Oni su mi zamenili najlkrticnije dve dirke (D i E) sa novima. Medjutim ostale su mi jos tri dirke koje zvekecu F i A u istoj oktavi, i H, koje su iz te oktave prebacili poslednju. E sad zasto im nisam rekao da zamene te ostale dirke. Stvar je u tome sto su mi vec stavljanje nove dve dirke naplatili 3000 din i samo otvaranje klv jos 2500 din. Sve ukupno 5500 din. Pa sad racunajte koliko bi me izaslo da su sve menjali.
E sad, zeleo bih vase misljenje, da li su ipak skupo naplatili popravku. I ako bi Synclavier mogao i meni da da telefon gosp Nenada da vidim da li bi on mogao da mi zameni ostale dirke. Izvinjavam se na dugackom i zamornom postu, ali mi treba pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
poslao sma ti odgovor sa brojem telefona, nije ti stigao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Apolo servis Bg,
Nesa 063264730 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nije mi stigla poruka, nemam pojma zasto. Ispostavilo se kao sto sam vec napisao u prethodnom postu, da sam nosio u apolo servis kod gospodina Nebojse Cupica, i drzao mi je klv dve nedelje i uopste ih nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. Shvatam da covek ima puno posla, ali ipak nije uredu, mogao je da mi kaze odmah da nema vremena, a ne da ih drzi toliko dugo i da mi se na javlja uopste.Tako da hvala na njegovom broju, ali necu da opet nosim kod njega. Tako da bih molio Synclavier da mi da telefon od gospodina Nenada A. poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Jel radi neko USB klavijature? Imam M-audio Radium 61 koji od sinoć neće da upali.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ja sam moj Axiom49 prvo odneo ovde na Vracar u Vukice Mitrovic u neku ACME firmu gde su mi drzali moj midi nekih mesec ipo dana da bi me na kraju zvali i rekli mi da je polomljena plocha unutra i da to ne moze da se resi tj moze ali deo iz nemacke putuje mesec dana i to bi kostalo oko 180eur... Onda sam poslao to prijatelju u NS gde on ima neke heroje koji servisiraju sve zhivo i imaju preteran skill.... posle 3 nedelje su me zvali da mi jave da je bio problem do jednog integralnog kola i naplatili mi ceo servis 2700 din... Dakle pazite u BG-u sta vam ko prica u servisima u vezi M-Audio opreme! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura u Beogradu? | komanderkin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-09-2009 04:38 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
par pitanja za hi-end servis | dr.Ru | Razno | 2 | 11-11-2005 01:33 PM |
Servis za klavijature | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 05-04-2005 05:25 PM |