|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ludilo
![]() ![]() ![]() Spanac/severna obala: mi smo 25 milja u pravcu vaseg kretanja, molimo vas da radi sigurnosti promenite kurs za 15o severno. - Amerikanac:.. Mi smo nosac aviona, drugi po velicini u americkoj mornarici, uklonite nam se sa puta, to je naredjenje... Spanac: mi smo spanski svetionik A-853, nemamo poima kako se rangiramo medju spanskim svetionicima, insistiramo i sugerisemo da je najzdravije da promenite kurs kako bi izbegli nezgodu... Amerikanac: ... ok, ukapirao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Hahahahahaha,pa ovo ne moze,dokle ode sve ovo
![]() Alo ovdje Ruben i njegova 4 sina,lovimo ribu mrezom,ne mozete ovuda proci magarci,idite desno put Kazablanke,hahahaha ![]() ![]() Vazi mucacho,cuvajte se ... ![]()
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Fejk naravno... al fino upakovano
![]() Neko inspirisan vicem koji je medj nama cjenim 50 godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa vezom Poco,Safira pro40 i Sound Forge | avantura78 | Computer Hardware | 1 | 12-05-2012 08:21 AM |
Radio Drame - Radio Beograd 2 | ogischa | Predlozi i sugestije | 31 | 25-02-2012 03:44 PM |
Koje ludilo... | Bockie | Pricaonica | 7 | 03-10-2011 06:36 AM |
Ludilo... :) | psionic | Promocija radova | 1 | 30-01-2009 06:49 PM |
kojom vezom iz kontrole monitoringa do monitora? | bezsmisla | Monitoring | 3 | 21-07-2005 08:57 PM |