|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Bend je razvalio..ali MNOGO je pomogao njegov vrlo specificni glas...a i pesma je super !
Obratite paznju kako je loose odsvirano a lepo zvuci...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
U zadnje vreme cesto pustam ovu pesmu, ima vrh vibe... Pesma ima GROOVE (nesto sto su verovatno mnogi zaboravili sta to znaci u pop muzici) pa sad zvuci cudno jer je totalna suprotnost od onog sto poslednjih X godina slusamo na radiju od novih hitova (sve quantizovano i zakucano u DAW-u)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Valjda sam konačno ogluveo i pogubio kriterijume, ali stvarno ne čujem da je lo?e odsvirano
![]() ![]() @DzoniPFC: Vidi?, interesantno ? ja prvi put čujem pesmu i ovako posle jednog jedinog slu?anja bih se zakleo da je bilo seckanja i ?gatanja? (makar basa u odnosu na bas bubanj), po?to su dozlaboga tight. Očigledno svako čuje drugačije ![]() Kako god, sve super radi takvo kakvo je. Prostorni planovi su MEGA, mada očekujem da će neko da ka?e da je "vokal jak ko kod Čole", ili da ?nije seo u matricu?, ili ?tatijaznam. Meni odlično, i super mi je uzbudljiv onaj minijaturni reverb na kraju ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Meni ovo zvuči previše sirovo, glas nekako visi, totalno je nekako van priče... Šta znam, nisam navikao možda na takvu produkciju... Miks je odlično frekvencijski izbalansiran, ali planovi... Fali malo... magije... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
....
Last edited by psionic; 01-09-2013 at 04:30 PM. Reason: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa I ja sam shvatio kao da je DaBear napisao lo?e a ne loose (labavo, opusteno) hahah.
@awacs Eto, groove nije bio tacan termin za takav sound, ustvari je DaBear pogodio to sto sam mislio o pesmi, da sam pravilno procitao ne bih ni pisao prvi post... Znaci: svidja mi se taj LOOSE sound koji vuce ac. gitara (tok akorda) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Sve je dobro, i groove i "planovi" i miks a narocito pesma !!
E sad nekome moze samo da se ne svidja....
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Je l' umisljam ili su bubnjevi NI Modern Drums / Studio Drummer (ili nesto iz te kolekcije semplova). Zvuci tako, mada nisam direktno uporedjivao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sve ?to se čuje u pesmi je čista konfekcija (bila ?iva ili programirana), jedino ?to je izdvaja iz mase su pevač i ?čudan miks? u odnosu na ?anr. Ustvari, pesma zvuči kao idealni hibrid između ?eljka Joksimovića i Green Day. Hope you catch my drift ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jo? jedna nova | Pompy | Promocija radova | 0 | 24-04-2012 08:55 PM |
jedna u milijun... | zvincic | Razno | 10 | 18-07-2006 09:53 PM |