|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Mora se priznati da dečki stvaraju što se tiće samog dizajna uvijek nešto novo i zanimljivo.Komp izgleda kao da je vraćen iz budučnosti i samo me zanima kako će izgledati budući monitori?. Cijena će biti paprena kao i uvijek i ima mana,ali dizajn je palac gore i ne znam zašto netko iz pc svijeta ne napravi nešto drugačije i radikalno pa da i dizajnom prešišaju macove.Možda da diviner razmotri nekakvu sličnu koncepciju za RuDaw hahaha...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Samo ukucaj na googlu nesto tipa bizzare looking pc cases, pa ces videti kako sve ljudi kreiraju PC.
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
haha ma da vidio sam par,ali je sve to meni nekako nezanimljivo,a ovaj primjerak je malo previše retro...ali ima ih svakakvih naravno!
Last edited by dlukace; 11-06-2013 at 01:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
^ Ma ovo je toliko malo da mozes da ga drzis i na stolu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
Izgleda da ima neki AMD (ATI) dual GPU (jos da saznamo koji), resili su da naprave ozbiljan kompjutercic. Zanima me samo sta ce da stave od CPUova...
EDIT: Nikad nisam preterano voleo mac, narocito zbog njihove - uslovno receno - zatvorenosti prema spoljasnjem svetu, ali ovo je nevidjena zver! The new Mac Pro is muscle through and through, starting with the new-generation Intel Xeon E5 chipset. With configurations offering up to 12 cores of processing power, up to 40GB/s of PCI Express gen 3 bandwidth, and 256-bit-wide floating-point instructions, you’ll never be at a loss for speed ...Not only does it feature a state-of-the-art AMD FirePro workstation-class GPU with up to 6GB of dedicated VRAM — it features two of them @Milosh ... a sta ce mu PCI-E... Loool Kliknite na link na vrhu strane i pregledajte walktrough, kada sam video dizajn ovog kucista, donja vilica mi je pala na zemlju, kao u crtanom filmu, tako maleno a hladi sve ovo ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda ko tabure
Sent from my Desire HD using Tapatalk 4 Beta |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uskoro novi OSX Mountain Lion 10.8. | quake2 | Computer Hardware | 24 | 08-10-2012 09:22 AM |
Uskoro novi DAW | mladjex | Audio Software | 3 | 06-05-2012 06:10 PM |
ruDAW XTM SE (uskoro) !!! | diviner | Obavestenja | 10 | 01-11-2011 01:14 PM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |