|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko koristi? kakva su iskustva?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam probao na iphone-u nekad...
Malo sam se poigrao i cini mi se da to pristojno radi.. Ali kako ne posjedujem ipad, a ekran je od iphone-a previse mali za takvo stogod, zabatalih ![]() Javice se neko sa ipad-om siguran sam...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Zavisi koliko "napredno okruzenje" ti treba imas malu gomilu kontrolera za iPad.
Ja konkretno koristim AC-7 Core HD koji je jako jednostavan i koristi Mackie protokol za Cubase i Reaper (gde ga ja koristim). Radi wireless bez ikakvog lag-a, lici pomalo Mackie kontroler (hardverski) i jeftin je. Okacio sam fotku sa iPad Minija na drugoj temi. Glavni baja je u toj prici V-Control Pro koji sada moze i kompletan plagin da iscrta na iPad-u i ima skinove za sve moguce daw-ove. Probao sam na kratko free verziju ali mi nije trebalo nesto tako mocno. Opasnaa stvar, narocito uz Retina iPad! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
COOL iPad music apps !! (noviteti) | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 20-07-2013 01:26 AM |
Cubase Remote Control | Khan | Audio Software | 4 | 30-11-2012 11:01 AM |
Android duplo br?i od iPhonea | Mika Technika | Pricaonica | 44 | 02-11-2011 01:20 AM |
Kupovina Android aplikacija i u Srbiji | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 12-05-2011 03:50 PM |
Android aplikacije | ProkDu | Pricaonica | 34 | 04-04-2011 10:30 AM |