|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
..shto bi Georgijev rekao..
![]() pre par meseci neshto drugarici pomagao za njen finalni projekat na faksu.. ona dobila termin u SSL pinku, pozvala muzichare itd.. ali nije znala shta i kako pa ja doshli drugar i ja da ispeglamo to na brzinu situacija sledeca: mikrofoni md 421 x2 neumann u87 x2 sm57 otpozadi (na fotkama su mikrofoni postavljeni tako chisto da bi ushlo sve u kadar) gitara Gretch iz '62-ge godine. Originalno stanje. evo ga gretch u pozadini (u kadru je drugar sa kojim sam radio): ![]() u chemu je fora? u pojachalu. ![]() [/URL] lik kad je doneo behringera i gretcha umro sam od smeha.
Ko zna pink, zna kolika je cifra u lancu pri trackingu.. A svako zna koliko jedan behringer koshta.. + je behringer imao linijski output otpozadi sa simulacijom pojachala.. i to smo snimili.. muzika je bila neki rockabilli i skroz je bilo kul shto je tako prljavo i sirovo i pokvareno mada ne znam kako je ona to smiksala na kraju. Last edited by Arthur; 21-01-2013 at 09:02 AM. Reason: ugasio underline |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
lude "gitare" | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 13-09-2011 11:31 AM |
"Strumming" semplovi akustične gitare za seckanje | waster | Audio Software | 1 | 08-02-2011 07:51 PM |
Snimanje benda van "pravog" studija | awacs | Aleksandar Sa?a Habić | 9 | 29-08-2010 02:05 PM |
Gitare"Aria", kakve su? | sille | Gitarska Produkcija | 21 | 08-02-2007 07:45 AM |
Snimanje "plastichne" gitare... | kVu | Audio Produkcija - Tehnike | 37 | 18-12-2004 08:08 AM |