Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-01-2013, 08:54 AM   #1
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Cubase & Ketron sd5

Radi se o sihronizaciji (valjda??)
Kada otvaram projekat i u njega učitam prvi midi sve dobro funkcionira.
Ali kad izbri?em taj midi u otvaram drugi u istom projektu (obri?em sve kanale prije) onda mi se događa da ne mogu mjenjat program change i ostale parametre..u biti ja ih mjenjam ali ostaje isti instrument (napr. accord)
Kad restartam Ketron sve se normalizira.
To sve mi najnormalnije radi na pi?ljivom "Sweet midi playeru" tamo menjam instrumente...panoramu itd.
Da li nisam dobro podesio Ketron ili Cubase. Molio bih znalce
Neznam dali postoji "Ketron map preset"..mo?da netko i to zna..?
Hvala!
Old 25-01-2013, 07:49 PM   #2
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Cubase & Ketron sd5

..izgleda da sam proma?io temu..na?alost.
Old 25-01-2013, 08:21 PM   #3
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Te?ko će ti neko ovako pomoći, ipak mora? se upoznati sa tim setup-om i pronaći sve pote?koće koje izaziva, a onda i re?enje za sve to.
Na to dodaj Ketron koji je po definiciji problematičan, jasno ti je ?ta te sve čeka.

Ali, koliko vidim ti si i prona?ao re?enje, restartuje? Ketron i to je to, ne treba da tra?i? mnogo dalje, sviraj.

To ti je najstarija fora, Bosanci kad im fića ne pali, oni izađu i uđu opte u njega (restart).

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2013, 01:24 PM   #4
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post
Te?ko će ti neko ovako pomoći, ipak mora? se upoznati sa tim setup-om i pronaći sve pote?koće koje izaziva, a onda i re?enje za sve to.
Na to dodaj Ketron koji je po definiciji problematičan, jasno ti je ?ta te sve čeka.

Ali, koliko vidim ti si i prona?ao re?enje, restartuje? Ketron i to je to, ne treba da tra?i? mnogo dalje, sviraj.

To ti je najstarija fora, Bosanci kad im fića ne pali, oni izađu i uđu opte u njega (restart).
A postoji i Ruska ?kola Izbrisao Cubendo i sve njegove zezancije (normalno imam backup)..u registru itd i na fri?ko instalirao i za sada funkcionira za 5..dobro ba? ne za pet reci 4,5

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules