|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
budući da ni dandanas nisam uspio izvesti projekt u c5 kao upotabljiv midi za klavijeaturu poku?ao sam u Guitar Pro 5 konvertirati cijeli MIDI i donekle uspio.
Ka?em donekle jer izmjenio sam sve kanale da ih sviraju instrumenti koji trebaju a ne da sve svira piano.Jedino sam zapeo sa bubnjem. Mo?e li se natjerati staza , u ovom slučaju piano, da mude ritam staza te da to svira bubanj. Naime meni nikako ne uspijeva osim da idem ispočetka pisat cijeli ritam. Konkretno mogu li stazu nekog instrumenta u GP5 pretvoriti u ritmičku.... drugi dio naslova teme odnosi se na to ima li koji sl program u kojem bih mogao napraviti isto. Dakle da onaj exportirani midi iz c5 u kojem svei kanali svirani sa pianm pretvorim u upotrebljiv GM Midi u kojem ću pojedine kanale izmijeniti pa da tu bude i bubanj, gitara, strings i ne znam ?to već , te da se daju i volumeni malo pogesiti.... thnx |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LS56 + ne?to AD/da pro | File | Computer Hardware | 14 | 07-01-2012 06:15 PM |
Ne?to kao etno | zoolander | Promocija radova | 5 | 24-07-2010 05:50 PM |
Ne?to i do mene | tukoje | Produkcija Elektronske Muzike | 4 | 06-06-2010 12:41 PM |
Ne?to kao Vox AC30/4 | sira | Pricaonica | 0 | 18-01-2010 11:32 PM |
Pevači, ne?to i za vas Boss VE-20 | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-09-2009 01:23 PM |