|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cijene su nekako tu negdje na nju?kalu (polovni) oko 100 kuna
M-AUDIO - Fast Track Pro E-mu 0404 usb Presonus Audiobox USB 2x2 Focusrite Saffire6,USB Treba mi interface da bi svirao bas u real timu kroz guitar rig i treba mi da bi snimao ne?to sitno za vlastite potrebe preslu?avanja? Va?e mi?ljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
M-AUDIO - Fast Track Pro
Presonus Audiobox USB 2x2 Focusrite Saffire6,USB izmedju ova tri je mrtva trka i detalji... neces pogresiti sta god uzeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
U pravu si,
![]() Ono sto je presudno za tvoju upotrebu je latencija, konverzija i preamp-ovi su ista klasa na svim. Pazljivo precesljaj zalbe korisnika. Racunaj da ni jedan od navedenih nece imati latenciju ispod 6ms, sto je u principu prihvatljivo, 0 latency koji se reklamira od strane svih proizvodjaca je samo u direct monitoring-u, sto ti ne znaci bas mnogo za svirku kroz G-Rig... Racunaj i na eventualnu kupovinu pristojnog DI box-a, narocito ako imas neku agresivnu aktivnu elektroniku. Cesto proizvodjaci napisu 'instrument in', a misle 'line in'... A sto ne NI Audio Kontrol 1? Uzgred, ako se odlucis za M Audio, nemoj da kupujes polovan, nova revizija ima poboljsane preampove i nizu latenciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
EMU pravi dobre karte (kao vlasnik 1820 to pouzdano znam), ali ako radi?
na Windows 7 platformi, onda si osu?en na tzv. BETA drajvere, ?to u praksi nije problem (opet govorim iz li?nog iskustva), ali da li ?e se i za neke poto- nje OS-ove praviti alternativna podr?ka, ne?to, ?isto sumnjam.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji bi bio najbolji interface za ovaj laptop? | disco violence | Computer Hardware | 0 | 04-01-2011 01:30 PM |
Koji GATE i kompresor kupiti za rack? | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 31-01-2010 10:17 PM |
hitna pomo?!!! | Sleepgolfer | Computer Hardware | 10 | 18-12-2004 08:03 AM |
Pomo? ..pomo?...Pomo | idvi | Computer Hardware | 4 | 02-08-2004 05:56 AM |
Roland EXR 5-Pomo | idvi | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 26-01-2004 04:20 AM |