|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
npr imam neku midi deonicu koju sam copy paste u nastavku i istu tu deonicu na drugom instrumentu copy paste .. e sad kad hocu da je editujem tj da pomerim ili obrisem neku notu na jednoj od tih deonica on mi svuda brise ili pomera (i u drugom instrumentu) ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
covek zasto ne prebacis keysets u cubase i sve ce raditi lepo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
ma formatirao se davno ,sve instalicije obrisao sad mi muka da skidam jurim ,a i ovi instrumenti me rade sad pa da iskoristim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mislio sam na ovo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih tako radio pre?ao na Studio One u kompletu ali me jezivo nervira ?to nema olovčicu da crtam waveform, da mogu da ispravim gličeve i to...
Ima metoda da se duboko zumira pa da se taj sempl gde je glič izbri?e, ali meni je to pipavo... Po nekad neki mljac iz vokala recimo ili grlo kad zakrči, precrtam olovčicom u Cubase-u i nestane, to ne mogu da uradim u S1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
izgleda bio bug ,izasao update za novu verziju malopre i radi sad ok ..izasao i studio one free ..ne znam kakav je al neverujem da je nesto losiji od artist verzije koju imam (pazario je samo zato sto ima moneybookers kao opciju za kupovinu) ..fala Alavuk
![]() ![]() edit< nije bug ,izgleda ima neke veze sa onim duhom u cosku ..kao povezani ..ne pomaze mi ovo tvoje Alavuk ..samo pacman ako se pojavi i pojede ih mozda bude nesto Last edited by cAAc; 18-04-2012 at 01:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
kad bi neko hteo da izmesa studio, ableton i samplitude pa da napravi idealan soft :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ja imam tu free verziju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Neces moci da ga naucis, ne cita VST kao ni Artist verzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imas dve opcije za kopiranje, jedna je na ctrl a druga na alt ... jedna od njih kopira ih i sta god radis jednom radi i drugom, a druga samo kopira nezavisne delove, mada imas i u padajucem meniju kad kliknes na te delove da razbijes "grupu". edit: komanda se zove separate shared copies.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 18-04-2012 at 03:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc | morton | Audio Software | 16 | 01-02-2012 05:23 PM |
Pomoc! | Dziki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-04-2009 08:38 PM |
Pomoc | CDLC | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 16-03-2008 05:47 AM |
Pomoc... | Jonathan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 19-01-2006 09:00 PM |