|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li znate jo? neku firmu osim artista da radi Allen & Heath?
Hteo bih da nabavim Zed R16, ali ne ?elim da čekam 3+ meseci da stigne.. Zvao sam player.rs, čekam odgovor već par dana.. Da li znate nekoga ko donosi sprave iz thomanna ili tako ne?to? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
http://artist.ba/mex/kontakt.php Last edited by Molotov; 10-03-2012 at 04:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
allen & heath nam uvek salje robu na kraju meseca, pa ako narucis ovih dana onda ti mikser moze stici prvom posiljkom, u artistu bi bio do sredine aprila.
R16 ne spada u modele koji redovno stizu kao npr. ZED, Xone, GL i sl, posto nije toliko trazena roba pa ga je potrebno naruciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hvala svima koji su mi se javili, nadam se da će zed uskoro biti kod mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pretpostavljam da je odabir tog miksera bio ?to je on zapravo all in one na neku foru i meni je nekako interesantan. Pitam se mo?e li netko preporučiti neku drugu varijantu u tom cjenovnom rangu da obavlja ?to obavlja r16?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Presonus studiolive 16:4:2, koji od svega jedino nema "transport" kontrolu i nije midi kontroler, ali je potpuno i apsolutno superiorniji od R16, u svakom drugom pogledu...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sad je kasno, ponovio sam se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Daj malo dojmova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
nek je sa srecom mhz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]() Pa ima dosta toga na netu već, ovo su neke stvari bitne za moj ukus: Preamp! XMax preampi odlično rade! "Dignuti" su na 30V, (obično su do 15-20V kod ostalih mixera iz klase) što im daje zaista odličan headroom! Pregršt mogućnosti za live, sa ? ,eq, gate i comp po svakom kanalu i na masteru + još dva veoma korektna efekt procesora na raspolaganju po AUX... Ukupno daje dosta više I/O...! Nema automatizaciju, ali ima alat za "snimanje pozicija reglera" tako što ih prikaže putem LED te se veoma brzo i lako dolazi do dosta preciznih snimljenih pozicija. Kada se uvežba, to je izuzetno moćno oružje za live, za par trenutaka se podesi za narednu pesmu ili blok... Takođe se dobije i vrlo fin softver, pa izostaje potreba za kupovinom istog, što će vremenom i ovde biti "a feature"... Bolji sound, imho! Čika MHz nije pogrešio, ruku na srce, ipak Studiolive u radnji sa računom i garancijom košta par stotina više... ...ali i pruža dosta više! Poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Allen & Heath GS-R24 mixer | Hollywood | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 18-11-2010 04:51 PM |
Allen&Heath ZED-R16 | mr_eko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 22-12-2009 04:41 AM |
Allen & Heath ZED R16 | La notte | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 10-03-2009 10:50 AM |
:: Allen & Heath ZED 14 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-09-2007 11:41 PM |