|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ljudi imam nenormalne probleme sa ova dva bundle-a.
Koristim sve vreme Cubase 4 i Waves v7 i sve je radilo nekih godinu dana najnormalnije, tu i tamo neki plug je znao da zabode, ali u principu ok. Od kako sam probao da ubacim v8 nastalo je ludilo, nekad rade plugovi, nekad ne, neki uvek zabadaju neki ne, ssl4000 pokrene 4 kanala onda na petom nema GUI-a novog plug-ina ili zabode skroz projekat, na nekim starim projektima nece da povuce podesavanja Plugina, a plugin pokrene. E sad da kazem sta sam do sada sve probao da bih resio situaciju. V7 sam regularno do svih detalja uninstalirao i obrisao vrednosti u Registry-u. V8 takodje pa probao da vratim na V7 i opet ista stvar. Uradio update grafike. Uradio Shell2Vst da pojedinacno nezavisno od Waveshell-ova dobijem pojedinacne plugin-ove kombinovao V7, V8 i SSL4000 kolekcije i tako poterao najvise moguce plugova sa tom varijantom i naravno sve bundle-ove pojedinacno nezavisno instalirao sa Shell2Vst ali opet imam tonu problema... Ima li ko ideju, naravno sve su "narodne" verzije u pitanju... Ni jedna druga firma koju imam od plugova mi ne pravi nikakav problem... Probao i Cubase 5 ista stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja sam imao problem nakon skorasnjeg updateovanja AVG antivirusa, gdje mi je pluginove, isključivo iz Waves Bundle-a smatrao prijetnjama, pa ih je onemogućavao da se loaduju. Dakle, probaj privremeno isključiti antivirus ili nekom sličnom opcijom isključiti AV monitoring.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Meni su problemi sa Waves-om prestali kad sam instalirao Fabfilter bundle!
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sla?em se, FF je pravo malo ultra-moćno čudo i obavlja 99% posla. Međutim ?ta će? ako ti u insert lancu treba neki denoiser? Deesser ili reverb? FabFilter bundle tu postaje nejak paket, pa ako neće? da koristi? "izvorne" semplerove alate, mora? posegnuti za... Recimo, Waves XNoise...
![]()
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Reseno, instalirao V9, radi sve kao san!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ima li jos kakvog pomaka u v9?
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
QRD sa pregradama, mora li? | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-09-2010 12:22 PM |
Čim je Kineski, mora da je dobar!!! | InsaneEyes | Pricaonica | 4 | 16-11-2009 05:19 AM |
Čim je Russki, mora da je dobar!!! | idekius | Pricaonica | 18 | 28-08-2009 12:55 PM |
kad ROLAND mora da radi ovo znaci nema para u muzici :))))))))))))))) | shashko | Razno | 13 | 12-08-2009 07:47 AM |
Da li pevac mora da stoji? | dr.Ru | Razno | 19 | 25-02-2007 08:35 PM |