|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koji vam je bio najveci uspeh u live izvodjenju(kada kazem live mislim na zurke i ostala dogadjanja)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni je najveci uspeh bila svirka za jednu NG, kad sam smuvao svoju sadasnju zenu
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
imao veliki nastup u velikoj sali skca
http://youtu.be/M9_-fkA6lM0 i e tvrdjava u nishu.. http://www.youtube.com/watch?v=MS_1a5P_VeI mada tu je organizator stavio 3 metra dug kabl, nije moglo da se pomera po sceni.. tu se repovalo ali najdraze mi je shto sam svirao gitaru u vox klubu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
moj najveci uspeh je bio zurka u zajecaru u hotelu srbija tis.oh boze to vece necu nikada zaboraviti.pre mene je imao set neki dj koji je rolao ploce pokidao je ali publika nekako nije to prihvatala i dan danas mi nije jasno zbog cega nisu igrali.a ozvucenje vrh 3 kilovata.pomislih ako taj dj lp nije uspeo da podigne ljude sa 2gramofona,sta ja da uradim da ih podignem sa krs opremom(samo sto sam zavrsio askaru pre 10godina kompjuter pentium 2 na 450mz i mikseta numark dmx1002 jbg nije se imalo para)i tako cima mene taj drugar hajde da peglas set ,uzmem i pocnem (ja samo mixam trance)neku laganicu dynamix,tarsis brate ludilo ,u 8,30h ujutru dolazi pandur da me zamoli da smanjim..a ja osmeh ne mogu da skinem sa lica, mixam zorbu sa infectedom..u trancu totalno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najveci uspeh do sad | DaBear | Matko Sasek - Koolade | 2 | 29-04-2010 10:28 AM |
Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ? | SASHA_STUKELJA | Razno | 32 | 22-09-2007 09:25 PM |
Recept za uspeh? | Silvana | Vlado Georgiev | 1 | 30-03-2005 03:06 PM |