|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ajde neka neko uskace u pomoc, mada mislim da pomoci nema..
Probajte da pratite : Kod kuce pokusavam da setupujem MAUDIO 1814 DA konverter koji je nakacen na SPDIF out maudija par sintova Cubase Evo sta se dogadja : Kada mi dodje MONO signal sa sinta na ulaz karte, ja pokusavam da ga slusam preko spdifa ali KAO MONO (dva zvucnika, sredina). Kada idem preko ANALOG outova, to nije problem, on se pojavi na out 1 i 2 i to je to. Medjutim, maudio mi ne daje (ili bar ja ne vidim) opciju da repliciram taj ANALOG out na SPDIF out...doduse, to negde i ne zelim, jer onda gubim 2 izlaza sa karte. Problem je sto iz njegovog (maudio) softvera na kanalu gde dolazi sint postoji aux send left i right preko koga MOGU da posaljem izlaz na SPDIF out. MEDJUTIM, aux je stereo, i u izlazu preko spdifa dobijem SAMO LEVI ili SAMO DESNI zvucnik ... ili ti aux send left ili aux send right ... Snimanje je ok, snima mono kanal, ali slusanje .... Mogu da napravim varijantu, da u device connections u cubaseu direkt idem u spdif out, ali onda jedino mogu da slusam preko direct monitoringa u cubaseu, sto daje neminovno kasnjenje u usnimavanju .. Ajde, nek se javi neka dobra dusa da mi olaksa danasnju muku. Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako nekome nesto znaci, izgleda da ovo nije moguce. Tehnicka podrska (koja ima znanja koliko i moja komsinica na pijaci koja prodaje sir), proba da da neka glupava resenja, ali izgleda da resenje NE POSTOJI, jer auxi ne mogu biti razdvojeni kao 2 mono, vec samo kao jedan stereo.
Kako bre ja uvek nadjem nesto sto mi treba a NE MOZE,a o tome niko ranije ne upozori ... ![]() P.S. Molim admina da prebaci ovo u pametniju sekciju za ove stvari, ja ga postovah medju klavijaturama, jer je stvar potekla od povezivanja klavijatura,sad vidim da nema mnogo smisla ovde... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u vezi sa zvucnom izolacijom | danya | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-03-2011 06:48 AM |
iz maye MKII digital izlaz u d. ulaz Maudio1814? | File | Computer Hardware | 4 | 19-12-2008 09:32 AM |
Pomoc U Vezi Midi Klavijature | Preeview | Tutorijali | 3 | 24-02-2006 12:37 AM |
AES/EBU -> SPDIF | alen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-05-2005 06:14 PM |
AES/EBU vs. SPDIF | Arthur | Computer Hardware | 2 | 15-02-2005 04:26 PM |