|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav..Nisam nigdje nasao da se pricalo o problemu cpu kad je NI Studio Drummer u pitanju.Sta se desava sa njim,zasto toliko jede cpu,jel ima neka caka.Po njihovim preporukama moja masina je i vise nego dovoljna za komotan rad,ali nema sanse.Mixosaurus,Trilian,Omnisphere kad rade zajedno,trose mi oko 60 posto,a Studio Drummer to sam pojede.
Da li je u pitanju greska instrumenta ili nesto pogresno radim?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
a koja ti je kofiguracija? cpu, ram ? u kom sistemu radis?
NI drummeri dooosta uzimaju i rama i procesora... npr modern drummer otvorim iz cubenda i to je... ne bih preko toga isao jer krene sve da krcka secka... on je cini mi se najkriticniji... i alicia keys cini mi se da isto jede... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI i Superior Drummer 2 | Inovative_kg | Audio Software | 1 | 16-12-2010 11:00 PM |
Cubase and Easy Drummer | Carduel | Audio Software | 11 | 15-12-2010 02:13 PM |
Superior drummer multichannel | Zid | Audio Software | 17 | 02-11-2009 09:17 PM |
Superior Drummer - Pomoc!!! | metal | Audio Software | 14 | 13-10-2009 03:12 PM |
Molim za pomoc.. Superrior drummer | Inovative_kg | Audio Software | 18 | 21-04-2009 02:42 PM |