|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
vec neko duze vreme radim u Abletonu i posto sam pre radio u acidu
ostalo mi par interesantnih traka koje sam hteo da reworkujem i ajde da renderujem sve po kanalima i da prebacim u ableton da radim, medjutim kako ih prebacim u ableton to sve ide totalno van synca, dal ih renderovo ovako ili onako , chak sam ubacio trake u cubase gde rade ok pa ih o5 renderovo odatle , kad ubacim u ableton to nikako ne shtima nemam pojma u chemu je problem pa ako neko ima ideju bio bi mu bash zahvalan thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Jesi iskljucio warpovanje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
jesam, i o5 nevalja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ako sam dobro razumeo tebi se raspada matrica? To jest,track-ovi ne prate ritam matrice.
Ako je to u pitanju,probaj kanale da eksportuješ u "mp3" formatu,jer "wave" fajlovi ponekad znaju da prave problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
pa da
znachi imam 25 kanala u traci exportujem svaki posebno kao ceo trek i kada ih ubacim u ableton sve je van synca dok na primer kada ih ubacim u cubese sve je na mestu :/ a da ih exportujem u mp3 , ono mislim da cu da izgubim na kvalitetu dosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A onda ih narihta? ručno, nakon ubacivanja u Abelton (valjda se mo?e to u tom softu, sory ako ne mo?e, ne baratam njime) ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
To ne može ručno da se podesi ni u jednom softveru.
Moj predlog "mortone" je da probaš sa "mp3". I ja sam imao isti problem,a kad je kvalitet bio u pitanju i sa time sam bio zadovoljan. Moj ti je savet da probaš,jer drugog rešenja nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
E, sad ne ku?im! Ako je van synca svaka traka u timeline-u, a importanjem pojedinih traka (svaka ide zasebno za svaki pojedini kanal), za?to se nebi pomicanjem traka lijevo-desno u sekvenceru dobio pravi time za svaku traku?
Sory, ali se sa takvim problemom nisam susreo, pa ne razumijem za?to se nebi mogao problem tako rije?iti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Eto do sada nisi,ali sigurno ćeš se sresti sa tim problemom nekada.
Znači ovde nije u pitanju greška u timeline-u. Evo recimo meni na primer se jednom desilo da matrica nekoliko barova ide normalno a onda kreće da se raspada iz nekog razloga,znači ni jedan instrument više ne prati ritam. To je bilo kad sam iz FL studia eksportovao (kao po običaju u "wave" formatu) u Sonar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
E, onda , my bad! Sory!
@ Morton - Prijeđi skroz na Cubase ili još bolje, prebaci se na Studio One, koji je po drag-drop funkciji najsličniji Abletonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomoc | Nemanjakg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 24-04-2010 05:51 PM |
pomoc | akus | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2008 07:57 PM |
M Box 2 pro pomoc | milance | Computer Hardware | 6 | 20-12-2007 11:35 AM |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!! | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 04-01-2007 08:46 PM |