|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Instalirao sam nexus 2.2 i naravno inportovao neke expanzije za njega. Neki exp pakovi imaju .nxp file koji se veoma lako inportuje i sve to radi kako treba, ali neki imaju .bin file koji ne znam kako da ucitam u Nexusa..Zna li neko da objasni postupak??? Samo da napomenem, ta prosirenja koja imaju .bin file, nemaju nxp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Je si li probao da ih otvoris preko DaemonTools-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ili Alcohol 120% ... DaemonTool je most popular
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
nznm, meni najbolje radi MagicIso virtual menager, alkohol i deamon tuls mi malo vise oduzimaju ram, a ovaj mi je konstant ukljucen i sto je dobro radi kao da je ubacen u sistem, tj svuda ga ima ne moram da ga otvaram ko program...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Alkohol 120% (v1.9.8) sa upaljenom aplikacijom 1.5mb ram-a?!
Desnki klik "mount image" i posle je stalno tu na dohvat ruke tj na dva klika... Mislim da samo nisi posvetio dovljno paznje ovom programu ![]() Sorry za off |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zna li ko?Kako ucitati midi file u Fantoma X? | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-01-2010 07:33 AM |
Trilogy .dat file | OFF | Audio Software | 13 | 28-02-2009 05:08 AM |