|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam problem da kada snimam svoj vokal na Sonaru x1 i kada pustim da čujem kako zvuči on emituje vokal samo na levom monitoru,a matrica se čuje normalno (na oba monitora). Ne znam ?ta treba da radim da se snimljeni vokal čuje normalno? Mikrofon mi je Audio-Technica AT2050. A po?to mi je ovo prvo iskustvo sa mikrofonom pitao bih jo? na koji sample rate se usnimavaju vokali?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Evo dva dana nisam uspeo da rešim problem,a sad kad sam postavio post na Rumski evo uspeo sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Rumski ima shirok spektar delovanja...
![]() Nego, aj napishi i reshenje pa da se tema "kompletira.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
U pravu si za spektar delovanja
![]() A i u pravu si da treba da kompletiramo temu... Evo ovako: kada ubacite track na koji želite da snimite svoj vokal na Sonar x1, sa leve strane stoji "inspector track-a" od vokala i na "IN/OUT" izaberete opciju "selected track inputs" i vokal će biti u centru. Last edited by Uro?_86; 02-12-2011 at 11:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ispravka.
Sa leve strane stoji "inspector track-a" od vokala i izaberete opciju "IN/OUT" zatim "left" i vokal će biti u centru. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 i snimanje glasa mikrofonom | loverboydex | Audio Software | 1 | 28-04-2011 04:08 PM |
Ima li neko iskustva sa ovim mikrofonom? | Bockie | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 18-07-2009 12:27 PM |
Kojim mikrofonom snimiti violinu? | MusicGirl | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 12-01-2008 01:00 PM |
snimanje bass gitare mikrofonom | SandRob | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 17-02-2005 11:08 AM |