|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nisam znao u koju sekciju da stavim ovaj post pa sam odabrao ovde i izvinjavam se ako nije prikladno mesto.
Zanima me sta mislite o kupovini preko ebay-a? Da li je neko imao iskustva sa tim? Koliko je to pouzdano? Na koji nacin se vrsi? Stvarno nisam upucen u online shoping ali tamo vidim dosta povoljnu audio opremu ( zvucnu karticu konkretno) pa sam hteo da vas pitam koliko je to bezbedno i kako se vrsi ceo postupak? Hvala unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da pouzdano je i mozes kupovati,
Sve sto ti treba je visa kartica za net kupovinu banke intesa ISKLJUCIVO i da se registrujes na paypal account Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam ranije citao nesto o tom PayPal-u i bilo je nesto tipa da jos nije sproveden u Srbiji. Jel to tacno?
I imam pitanje,posto je tamo aukcija u toku,kada bi recimo ja bio zadnji koji je dao najvecu ponudu pre isteka njenog vremena da li,i u kom vremenskom periodu ja moram da izvrsim uplatu za taj isti proizvod? I sta se desava ako to ne uradim (nenamerno naravno)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Tacno tako, ali mozes se registrovati na Bosnu sa odredjenim karticama (znam da moze sa American Expressom, valjda i sa tom Visom koju je pomenuo Ivan).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Sam eBay funkcionise ok. Ja sam kupio do sada pet sjajnih sprava za super-povoljnu cenu,ali sam sesti put uz sav oprez bio prevaren tj uvalili su mi fake spravu...na svu srecu nije neki ceh bio...ali opet, popizdeo sam. Dobro otvori oci, sve pitaj prodavca detaljno, i prouci pazljivo njegov feedback score pre nego sto bidujes ii stisnes buy now... Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Eto to je ono sto je sigurno .. ja koristim paypall na HR account uz Visa internet Banke intesa .. i uredno kupujem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Da, i ovo je AE Banke Intesa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Cekaj, imate nekoga u Bosni, ili npr napises adresu Kraljevo - Bosna, pa stize tebi?
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
eBay radi super - ja sam prodao pola studija preko eBay-a!
Ima kretena, ali se lako daju spaziti. Pravilo 1 - ne kupovati od prodavaca koji nemaju bar 10-15 transakcija i 100% pozitivni feedback! Pare stoje kod PayPala dok roba ne stigne i ne proveri se..cak kupac ima pravo i da povuce kintu i trazi pare nazad... Postati prodavac je malo smaranje..proveravaju puno, ko si , sta si, odakle ti roba koju prodajes, traze papire, indentifkacije itd...pogotovu PayPal, kad prve pare stignu na racun,,,ali posle mesec dana kad izproveravaju sve, onda je OK. traziti sto vise informacija od prodavca, ekstra slike, info itd....
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
Pare su otisle njemu urkos mojoj prijavi da sam dobio spravu koja ne odgovara opisu... Nisam imao vise vremena da se drkam sa sitnim prevarantom a ni sa eBay,pa sam produzio dalje... ps u nekim trgovinama koje da ne bih bio prevaren nisam hteo da realizujem, bar njih 15 mi je nudilo da uplatim pare direktno na njihove racune sa raznoraznim pricama zasto...a uklapali su se takdje u opis "pouzdanog prodavca"... nije mi cilj da tvoj savet izrelativizujem,vec da skrenem paznju na to, da izgleda da na eBay ima raznih nacina da se dodje do 10-15 pozitivnih feedbacka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
eBay i studijska oprema? | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-09-2010 12:52 PM |
ARP Odyssey na ebay-u | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 15-09-2009 12:46 AM |
Cijene opreme i kupovina preko Net-a | balthazaar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 31-03-2008 07:01 PM |
ebay ..... kako to ide ? | Max | Razno | 11 | 05-06-2006 04:39 PM |