|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
I u Srbiji "kriza" sa novogodisnjim honorarima...
![]() (iz Blica) "I pevači i ugostitelji se sla?u da nikada nije bila veća kriza, pa će se za Novu godinu mnogi odmarati. Prinudno. Para nema, pa su i najveće zvezde morale da spuste cenu da ne bi ponoć dočekale uz jelku u svojoj dnevnoj sobi. Tako će, iako su ranijih godina tra?ili po 100.000 evra, Lepa Brena i Dino Merlin pevati za 70.000, a Bregović za 50.000 evra. I Aca Lukas će dobiti 50.000 evra čim bude odlučio koju će ponudu prihvatiti. Zbog bebe u kući najvi?e bi voleo da peva u Beogradu. U glavnom gradu pevaće za po 10.000 evra Dejan Matić u klubu ?H2O? i Slavica Ćuktera? u restoranu ?Jezero?. Na Trgu republike za 20.000 nastupiće ?Van Gog?. I Marija ?erifović će za 20.000 evra pevati na jednom trgu u istočnoj Srbiji, ali ugovor jo? nije potpisan pa pobednica ?Evrovizije? za sada to dr?i u tajnosti. Njena koleginica Goca Tr?an za isti honorar peva u Gradi?ki, dok će Kiki Lesendrić sa bendom za svirku na trgu u Zaječaru dobiti 25.000 evra." bas su "utanjili"....
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() P.S.Odakle Zajecaru 25000 evra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
"ja znam sta je kristalno u zajecaru" sto bi vudu popaj rekao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Mo?da od Gorenja
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Bolje Kiki u Zajecaru za dvadesetpehiljada evra nego Joksimovic u Boru za pedesethiljada evra.Kakvo nadimanje,vec vidim u februarskim novinama naredne godine naslov ''Nezapamcena nezaposlenost u Zajecaru''.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|