|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam u svom "studiju" pored ostalog,
behringer ![]() i M audio 2496 ![]() i Rode NT-1 itd... Medjutim, ne mogu nikako da povezem sve sa kompom i zvucnicima, a da se prilikom snimanja cuje glas i u zvucnicima, i u slusalicama, a da se pritom snima... Uspeo sam ili samo da moze da se snima ili samo da moze da se cuje u zvucnicima i slusalicama, ali zajedno ne... Ako moze neko da mi objasni gde sta treba da se prikljuci, koji kabel, ja se izvinjavam zbog mog neznanja ![]() Nadam se da sam bio dovoljno jasan i da cete mi pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Malo manje slike ubuduce pobogu si
![]() Pa ja ne kontam jel sala...? Zvucnu u komp! Cinceve ubodes na ulaz (input) karte a drugi kraj na izlaz (output) miksera dok mikrofon mozes ubosti u taj mikser samo pod uslovom da imas na tom Behringeru 48+ fantomsko napajanje koje ti je podrebno za kondenzatorske mikrofone a za sta nisam siguran da taj mikser ima! Provjeri! Pozdrav! www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa tako kako si ti rekao, kad se tako poveze, prilikom snimanja zvuk se cuje samo u slusalicama, snima se, ali ne cuje se u zvucnicima (PRILIKOM SNIMANJA)...
ne znam kako bolje da objasnim... Edit: ima fantomsko napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Sve ti piše u Behringerovom manualu (http://www.behringer.com/assets/1002FX_P0572_M_EN.pdf) na kraju 10. strane. A na istoj strani imaš i sliku
![]() Pozdrav, Vasa P.S. Ključna rečenica je "Use the direct monitoring function of your DAW"
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-10-2011 at 10:20 AM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Tako radi 24/96...!
1. Podigni mixer od kartice (stilizovano bucmasto crno slovo M u kontrol panelu) i u njemu imas h/w settingse i podesi ruting karte tako da pusta "sve sto cuje", zaboravih sad napamet kako to tacno ide, ali imas tamo pa klikci... 2. Hitno tog behringera u kantu za smece, uzmi neki mali "ART" preamp ili ako kinta dozvoli GA-pre73 i dobices bar duplo bolji sound... ![]() (P.S. Sledeci put daj jos vece slike, ove su bas minijaturne, ne vide se lepo lemovi na "vijinom" cipsetu... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 18-10-2011 at 11:03 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dosao je drug jedan i povezao mi sve kako treba
![]() ![]() hvala svima na brzim odgovorima, rumski rulz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ako nije problem ti napishi "shta-kako" pa da se tema "kompletira"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mom studiju uzete mere ! | Patalo | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 15-09-2017 07:14 PM |
Doberman u studiju ? | XerXed | Pricaonica | 9 | 23-08-2009 10:36 PM |
Bas mi je krsh i lom u studiju !!! | DaBear | Razno | 3 | 19-08-2009 06:14 AM |
problem prozora u studiju | funksoulbrother | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 25-09-2008 06:31 PM |
Problem sa povezivanjem IDE uredjaja | LAMPASH | Computer Hardware | 7 | 18-10-2006 02:22 PM |