|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Eric Prydz - 2Night
Vec duze vrijeme No1 na beatportu, ali sumnjam da moze ponovit Pjanoo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ovo je zaista dosadno i bezveze. U zadnje vrijeme proslavljeni DJ-evi slabo ?ta dobro da izbacuju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
he he...pa njemu je najveci hit bio Call On Me (koji je 100% bio baziran na Steve Winwood sample-u)..sve njegovo (orginalno napisano) posle toga je bilo slabije...
Ali likovima kao sto je on, cak i jedan ovako dosadan i bled track moze da donese sigurno stotinak DJ tezgi po par somica Eura i puna kapa !!! its all about gigs !!!
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
a jedan od razloga sto vam je dosadna pesma je mozda taj sto nema nekog prefinjenog sexy zenskog vokala... meni to fali ovde...
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nije ni Pjanoo imao ?enskog vokala a bogami ni Balaton pa je bilo opako dobro i fresh ![]() Ali ima? pravo, instrumental je vrlo te?ko napraviti da ne bude dosadan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Call on me je jedna od najboljih dance stvari svih vremena, po mom mi?ljenju. Genijalno odabran sample, majstorski napravljen aran?man, vrhunski kick i bass, fantastičan video za pjesmu. Savr?enstvo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
slazem se skroz...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
eric prydz istina ili laz??? | Joyba | Produkcija Elektronske Muzike | 58 | 05-12-2009 07:28 AM |
Eric Prydz - Pjanoo (McNc! Remix) | mcnc | Promocija radova | 5 | 08-05-2009 06:59 AM |
Prydz effect | madrfadr | Produkcija Elektronske Muzike | 6 | 28-08-2007 11:54 AM |