|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko ima iskustva sa ovom karticom
http://www.esi-audio.com/products/esu1808/ Potrebna mi je ,,USB" kartica za snimanje na terenu sa lap topom u Nuendu ili Cubase sa sto vise ulaza i izlaza.Ova ispunjava zahteve jedino neznam kako radi i da li je stabilna na Windovsu7.Da li imate neku drugu preporuku koja ispunjava pomenute zahteve a da ne prelazi 1000 eura.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Niko nista????
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uzmi polovan Mackie ONYX mixer...sa fw...
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
RME Fireface UC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() Razmisljao sam o FC kao dobrom resenju posto vec imam Babyface s kojom sam extra zadovoljan i ona je jedna od varijanti. Da li mozda neko ima iskustva sa MOTU 828 MK III HYBRID ili MOTU 896 MK3 HYBRID to mi je isto dobra varijanta.Da li su stabilni drajveri na Windowsu 7. Big Bockie ne odgovara mi Mackie ONYX jer nije USB karta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() Razmisljao sam o UC kao dobrom resenju posto vec imam Babyface s kojom sam extra zadovoljan i ona je jedna od varijanti. Da li mozda neko ima iskustva sa MOTU 828 MK III HYBRID ili MOTU 896 MK3 HYBRID to mi je isto dobra varijanta.Da li su stabilni drajveri na Windowsu 7. Big Bockie ne odgovara mi Mackie ONYX jer nije USB karta. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KAKO DOBITI 5.1 dts truehd out na tri SPDIF izlaza | Zoki | Computer Hardware | 0 | 19-11-2010 01:26 PM |
Snimanje zvuka sa EMU-ovog wave izlaza | Igor | Computer Hardware | 11 | 13-04-2009 10:29 PM |
Kako snimiti zvuk sa izlaza kartice u komp.? | splatch | Audio Software | 2 | 25-09-2005 11:17 AM |