|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
...rad konacno...!
http://dl.dropbox.com/u/2806767/DUCA...0N%20A%20L.wav "Debeli Romeo & Friends - LIVE"... ...Wav je, 40' mega... Dok cekamo video da se izmontira, ali sam se napatio sa reverbima, nije bas kako sam 'teo,negde nisam 'teo reverbe uopste ali "morao" i tu je to negde... Svejedno Lexicon PCM 70, stari uvek pali i zari... ![]() Hvala Nokash...!!!! Malo zezanja, malo sviranja i tako...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 07-09-2011 at 10:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
super Bokac. keep up da good workz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Evo, ostadoh duzan i video...
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
jupi jupi je je
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
E, sad tek poslu?ah - ovo je bre do jaja
![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
'Fala, drugari, pa... mogu delom da se slozim sa cika Vasom, mada to je taj bend (a nije uopste jako mlad), pa ko konta - shvata...!
![]() Inace devojke su sjajno odradile, to su sve poznate devojcice koje rade sa nasim vecim imenima, prelepa Mira "Copezo", Milica (peva sa Sergejem), Lana (sa Aureusom - Goce Trzan) i... ...cetvrtu, bosonogu, zaboravih na svoju sramotu... ![]() (evo prekorio me Dacko, dakle - Danka iz perpetuum mobile-ta) ![]() Slikano je iz vise tejkova, ali je tonski snimak autentican, kako je i sta, vidi se sve, pa zato ponegde sync slike i zvuka nije bas po p.s.-u... A i paprikas je bio vrh...! ![]() Moram da se ispovedim, da sam samo za ovu numeru koristio Addictive samo za tom-ove...ipak ogranicen brojem kanala sam to zrtvovao...ali sam se zato sam sebi...#@#$%...majke za onaj kick,a ipak sam ga nekako navrteo, inace Amati, smece, jos zatvoren...pa sam ga snimio na kraju, nakon nekoliko proba sa d-112 i jos nekim, samo sa najgorim iz mikrofonskog parka Behringerom B-5, i po drugi put je taj sugavi mic odradio fenomenalan posao! Veliki sam protivnik trigger-a... ![]() A inace je poznato da smece od mic-a 'oce lepo da radi na bubnjetu... ![]() Zene, ljubaznoscu NS Artist-a, pevaju na SEE-4400 koji je ponovo pokazao da je potpuno u rangu mnoooogo cenjenijih kolega, a vec sam ga testirao na bas pojacalima i slicno i uvek bio veoma prijatno iznenadjen odlicnim rezultatima! Lojalnost su pokazali i mikrofoni za ozvuku tomova iz kompleta za ozvuku bubnja AudioTehnica-MBdk7 koji su na vintage roto-Leslie-u i duvacima... ![]() Cheers! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 28-09-2011 at 12:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Opaaa Matori,ti si bas bio vredan.Odlicno je ovo,svaka cast.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Super je ovo. Good work.
![]() A gde bas bosonogu da zaboravis... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Autorski rad klasicna gitara | Vidiccale | Promocija radova | 7 | 16-02-2011 09:25 PM |