|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
E ovako:
imam Motif 6 (classic, prva verzija) htjeo bih da sviram jedan sample kao instrument preko čitave klavijature, ja sam skontao kako da učitam jedan sample na jednu tipku i tako dalje da ih redam po tipkama, dakle kako da jedan sample (npr. neki duvački instrument) da sviram preko čitave klavijature? Da li ja treba da kreiram kompletan multisample ili postoji neki drugi način? P.S. Slabo sam koristio u prošlosti samplove na ovoj spravi pa mi je to i dalje mala nepoznanica ![]() Last edited by Goran B; 07-08-2011 at 10:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
OK provalio sam u čemu je kvaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
OK, izvinjavam se na ka?njenju odgovora (jednostavno ne upratih), ali bolje ikad nego nikad
![]() NAPOMENA: ova pode?avanja va?e za prvu verziju Motif-a u narodu poznatiji kao Motif Classic: 1. pritisni Integraded sampling 2. pritisni Edit 3. pritisni F1 (Keybank) 4. izaberi waveform (naravno prethodno učitan u klavijaturu sa SM kartice) 5. pritisni F4 (Range) 6. podesi opseg sviranja sample-a (tj. waveform-a) Naravno, sample će biti sve vi?e izobličen kako se udaljavate od originalnog pitch-a, stoga pamet u glavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha motif es6 | tex viler | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 30-08-2010 11:28 AM |