|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Na bekap disku sam za probu lavom apgrejdovao snow leoparda, i samo par programcica je moralo da se instalira ponovo.Nekih sustinskih razlika po zivot bitnih bas i nema,sve je to dobro sljakalo i do sada,ali ima gomila sitnica koje stede vreme i pomazu.Brzina...bem li ga
![]() Last edited by quake2; 08-07-2011 at 10:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Probao sam, ali nije mi iz prve ne?to pro?lo, pa sam se smorio i ostavio.
A reci mi jesi ba? na meku, ili ima? hack i u tom slučaju kojom metodom si i?ao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Mac je,mozda za Hack nisu jos sve spakovali kako treba...inace Lion je operativni koji se najlakse instalira do sada,bilo je par klikova misem i gotovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
So to be clear Mac OS X 10.7 and Pro Tools 9.03do not work, period!
Sa AIRUSEGROUP bloga... Bice jos vremena dok ne proradi...malo su smorili sa novim OS-om, svakih godinu dana !! Ja necu vise nista da menjam na mom MacPro i PT !! Imam sve sto treba, SVI plugovi rade i netreba nista bolje za narednih 5-6 godina !!!
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ups….PT9.0.3 stvarno ne sljaka,izvinjenje.Krene sve normalno da otvara ali trazi autorizaciju.Sta se posle toga desava nemam pojma jer me je mrzelo da vijam autorize
![]() ![]() Clean my mac 1.9.4. Toast Titanium 11 iPhoto 8.1.2 EXS Manager Pro Melodyne 3.2.2.2. Melodyne editor 1.1.5. VST to AU adapret v.2.0. Reason 5.0.1 UAD 5.9.1 WaveLab 7 Spectre 1.5.2 LogicPro 9.1.4 AC audio aether 1.5.1 Abbey road au sve Waves 8.7 Antares sve Brainworks sve Sound Toys sve PSP Audioware sve Lexicon pcm Nugen audio Soft tube Izotope FabFilter SPL Sonnox SoundToys Lawo AG Magix Duy URS Nomad Factory Elysia Toontrack Superior&EZDrumer Absynth 5 B4 II FM 8 Kontakt 4 Massive Pro 53 Rob Papen Albino Spestrasonic sve SoundLib G player |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ima? li kakve informacije za Pro Tools 10 i re?avanjem problema sa CPU zauzećem i VIs? Napokon urade MIDI čak i bolji od ostalih, ali ?ta vredi kad Kontakt na primer pravi haos... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Meni i ovako ?ljaka dobro na 10.6.8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Sljakao je dobro i 10.4.1.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mislite na PT?
Probajte Kontakt 4 i pogledajte onda Performance Meter, imate li CPU spajkove, da li skače CPU metar i da li se odvaja mala crtica od glavnine metra. Ne?to ovako: http://www.youtube.com/watch?v=P4oT77DhvTM |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Black Lion Audio | Goran | Computer Hardware | 2 | 16-11-2006 01:55 AM |