|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo da ukratko predstavim bend mojih drugara.
Bio bih zahvalan ako poslushate pesmu, i naravno svi komentari su dobrodoshli! Kompletnu produkciju im radim ja, a ovo je jedna od pesama koja cje biti na njihovom prvom EP-u! Uzdravlje! Close At Hand |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Meni se ovo dopada samo udarajte
![]() Par sugestija: - ja bih ubacio malo vi?e ovih elektro momenata sa 2:43 npr. - kick bih malo manje "?picast" da bude Sutra preko dana ću malo da udarim po glasnoći pa da vidimo kako udara ![]() Izvini nisam u toku, jel ti ovo prvi rad ovog tipa ili si i ranije radio metal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hvala,hvala! Samo, nije moj bend, tako da sam ogranichen... Inache u avgustu snimam album sa svojim bendom, mi imamo vishe elektronike...evo primera:
http://www.youtube.com/watch?v=KDRIX...eature=related A do sada sam radio samo svoj bend i ovo... Hvala za sugestije! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
E pa onda svaka čast metal ti ide od ruke bez dileme
![]() Poslaću ti poruku na PM pa provjeri ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Hvala,hvala!
![]() Bilo bi lepo da ima vishe bendova ovde i da su bolje prilike pa da mogu da placjaju ono shto treba... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
produkcija i jeste odlicna ovde
kroz sta su isle gitare?
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Snimljeno kroz Fireface 400 i ubachen POD Farm na chist signal...malo kompresije i eq i to je to.
Hvala btw. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Source Audio Hot Hand | boggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-12-2008 03:29 AM |
Hand made preamp SiCG? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 03-04-2006 02:49 PM |