|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Debi EP izvrsnog Davida Maxima Micića, Bilo, od danas je dostupan za besplatno preuzimanje!
Na EP-u se nalaze četiri dela naslovne pesme, ukupnog trajanja blizu 30 minuta. Bilo obiluje velikim brojem gostujućih muzičara, poput Jakuba Zyteckog, Sa?e Loknera, Vasila Had?imanova, Aleksandre Radosavljević i Aleksandre Đelmas. Naratorske delove obavili su Vladimir Lalić i Aleksandra Radosavljević. Produkciju takođe potpisuje David Maxim Micić. Dečko je postavio veoma visoke standarde sa ovim radom u svakom pogledu. Download link: http://www.mediafire.com/?9bemzlc1t5pz9fv U?ivajte!!! Last edited by Goran B; 15-05-2011 at 07:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
super on svira ali.. nishta se ne deshava. svaka solaza mu upada nesmisleno i zavrshava se besmislenije.. u svakom delu svake pesme me podseca na neke grupe koje sam slushao ili slusham, shto je + jer me ne odbija automatski. ali mi je sve ovo prejednostavno i dosadno. bez neke ideje..
na sve to, ne volim kad neko potencira pesme na engleskom, a nije odatle. u drugoj pesmi su bar ischopovani pa se i ne primecuje losh naglasak.. shto se produkcije tiche, pretanko mi je ovo.. pogotovo prva pesma.. mislim, sve se chuje sve je kul, radi kako treba, ali ja volim mnogo masnije.. mada slusham na slushkama, poslushacu na monitorima sutra prekosutra pa javljam utiske.. da me ne razumesh pogreshno, ako ne promenim mishljenje, sve se chuje i sve je kul.. radi kako treba, ali ja lichno volim mnogo masnije.. hajlajtovi: bilo pt2 - 4:09, super odatle. mada mi chudno predje na vasilovu solazu.. pretpostavljam da je vasil.. previshe mi se zamuti odjednom. part 3 - 2:40 -3:44 chetvorka skoro cela moze da prodje, a kec mi se nikako ne svidja.. podseca me chetvorka na lukathera dosta.. mada mozda nije bio potreban onaj deo sa klavirom gde se sve zaustavlja.. svidja mi se glas, ali ga mozda ima malo previshe.. eto, ocrnih ja ovo podosta, ali jbg.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
second opinion (sto bi rekli oni gejmerski casopisi)
jedan od mladica koji me je odusevio prosle godine .... sjajan svirac, veseo momak, pozitivan, sa puno energije.... ok, njegova muzika mozda nije najgenijalnije otkrice ikada.... ali je dobra i dobro odsvirana o produkciji mislim da je ekstremno nefer pricati, kad se uzme u obzir da momak nema lejbl, da je vecinu ovoga uradio kuci na dva zvucnika i kompu..... ima tek 21 godinu david.... a to sto je muzika na engleskom je sasvim ok, on i ne juri za ovde.... na bostonskom berkliju studira .... ono sto bih svakako predlozio da pogledate, a doslovno pokazuje da je momak kreativan, to je njegov klip na sajtu melodyne-a podjite na melodyne sajt i na home-u je njegov klip ispod kog pise melodyne goes metal..... posebna kategorija ideja (po mom misljenju takve ideje imaju znacaja i za ucesce u meinstrim muzici) - dakle ideja koja je SVIMA PALA NA PAMET ali je niko jos nije ostvario (cim sam probao melodyne palo mi je na pamet - dobro sad mogu prdez da snimim i od njega napravim melodijsku liniju... palo mi je na pamet, ali to nisam uradio i poslao celemony-u ... mozda bi onda stajalo "melodyne can help you make music even from your girlfriends fart....") http://www.youtube.com/watch?v=gG4-Mre9LnQ sjajno hahahah pozivanje vasila, loknera i sl.... vidim kao lep omaz i postovanje prema staroj gardi muzicara..... sto mnogim njegovim vrsnjacima nedostaje..... voleo bih da je vise ovakvih klinaca..... ne bih mu nista zamerao s obzirom da mu je ovo prvenac.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Previshe sluchajnosti da bi bilo sluchajno... al ajde...
![]() Koliko vidim nije "forum" rekao nishta, vec neko ko ochigledno ima problem sa Davidom... Valjda ce modovi da obrishu ova gluposti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
..
Last edited by cAAc; 16-05-2011 at 09:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
posle ovakvih istupa, više nemam ni zelju da poslušam taj EP. iovako mi je sudeći po demoima sve bilo previše napumpano sa kojekakvim video snimcima i 'na silu' iseckano u samom startu.
Ako je sudeći po promo snimcima, još jedan dokaz da se u metalu ništa bitno ne dešava već dobrih 10tak godina... gomila virtuoznosti i suve tehnike kojoj melodija nije na prvom mestu. Nije ni čudo što poslednjih 5 godina ne slušam ništa od metala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Pobrisao sam prepucavanje... i zamolio bih nove clanove da pre nego sto napisu post, procitaju pravila foruma.
hvala ![]() pozdrav bogi
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
razmishljam o tome da li ovde da napishem sve shto sam napisao davidu i ekipi jer me david nikako ne dodaje za prijatelja na fejsu.. a bilo bi lepo da se skloni prepucavanje odavde.. tj ako vec mora, bar da se nastavi na drugom mestu..
edit: e jbg @wladymeer ne mozesh reci za ovo da je metal bash |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Pročitaj PDF
![]() I da, ovo spada u metal. Gde bi ga ti svrstao? ![]() Skinuo upravo da preslušam pa javim utiske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
nemam acrobat jbg..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
ne bi bilo zgoreg | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 16-04-2009 08:30 AM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Sta je to bilo sa Rumskim? | Moritz | Obavestenja | 10 | 29-01-2007 02:05 AM |