|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jedno neaudiofilsko pitanje:
Da li je iko probao da potera skype preko te kartice? Ideja je da cetvoro ljudi sa svojim headset-ovima nakaci na PC i jednu skype vezu zarad "kvazi conference call-a". Kada svi odjednom koriste skype dolazi do degradacije kvaliteta (problem do parice). Da li mozda znate neko resenje, kako vise ljudi odjednom da koristi jednu skype vezu? hvala unapred pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
nisam siguran, al mislim da se placa ako hoces konferencijske razgovore
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da me nisi dobro razumeo. Ukoliko pokrenem skype na jednom racunaru i kroz tu karticu pustim zvuk za cetvoro ljudi, to je i dalje jedna veza, tj nije conference call. Zato sam naveo da je to kvazi konferencijski poziv.
Ukoliko sam dobro skontao da ta kartica miksuje cetiri ulaza i moze da pusti na sva cetiri izlaza odgovarajuci signal, tada cetvoro mogu preko te kartice da se cuju sa druge strane skype veze i u isto vreme svi da cuju glas onoga sa druge strane veze. Jel dobro razmisljam? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje - tehnicko pitanje | Bockie | Audio Software | 5 | 07-05-2009 01:41 PM |
Jedno tehnicko pitanje | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 02-06-2005 05:01 PM |