|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
"Dana?nja djeca propu?taju cijelo iskustvo, od stavljanja slu?alica do zatvaranja očiju i u?ivanja u glazbi te tro?enja d?eparca na ploče za koje ne mogu unaprijed znati kako zvuče. Steve Jobs je odgovoran za ubojstvo glazbene industrije", izjavio je pjevač.
Zanimljivo je da se njegova kritika ne odnosi na besplatno "skidanje" glazbe već na samo u?ivanje u glazbi, a prema njemu je najveći krivac softver iTunes preko kojeg se glazba skida na iPode. TAKO JE !!!!! JOBSU TREBA SUDITI ZA UBOJSTVO !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
mp3 bi trebalo proglasiti ilegalnim, ne samo zbog piraterije, vec zbog kvaliteta tog formata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Industrija u kojoj je Bon Jovi sa svojim bljutavim hitićima svetska mega zvezda i treba da propadne.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
vidi se da je mator (Bon Jovi) i ne zna da Steve Jobs NIJE izmislio mp3 !!!!
hahaha..kakav mrmot! Sta vise, Apple je koliko toliko pomogao da se muzika pocne prodavati opet, zahvaljujuci iPodu i iTunes-ima...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Gospode bože pa Bon Jovi je savetnik Obame,tako glumpav,a savetnik?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
najveca smrt za muziku je definitivno mp3 i internet. mada je malo i do svakoga od nas. meni ako se svidja neki album, i ako je stvarno dobar kupim ga u orginalu cisto iz postovanja prema tom umetniku i svima sto su radili na albumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steve Rachmad ,Sae ... | alavuk | Razno | 0 | 11-11-2010 05:35 PM |
Steve Miller - novi Icon studio | DaBear | Razno | 1 | 21-12-2009 02:17 PM |