|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sta je sa ovim studiom???
Jel neko nesto tamo radio,seca se ili zna sta je bilo od opreme tamo???
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nemogu da se setim mixera ..mislim da je bio neki Soundcraft,,ali nisam 100%. Secam se OTARI MTR magnetofona (24 kanala), i to je sve.... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
radio sam tamo kao asistent Djordju Petrovicu u zlatnom periodu nase pop muzike,tada se snimao Rudi B. Dol,U skripcu,Sladjana Milosevic ,ali i Terza Kesovija i Halid Muslimovic!Prvi mikser je bio D&R serija 8000 ,30 kanalni in line mikser (koji smo mi kasnije kupili u Uzicu) zamenjen je sa Sound craftom 2400 serija,magnetofon je cuveni Otari (vec pomenuti 24 kanalac 2" traka),mnogo dobre opreme je prodefilovalo kroz studio,Lexicon 224,Eventide harmonizer,Prime time,Quantec room simulator,Ams reverb i Ams delay line,Scamp,Valey people, Dynamite, Orban,Urei ... kvalitetetan set mikrofona...Mislim da je glavni monitoring bio JBL 4350 a mid size je bio Urei (neznam oznaku ,imao je plave hornice) ,a Auratone kontrol monitor.Posle velikog uspeha ,studio je zatvoren zbog nerazjasnjenih vlasnickih odnosa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Bravo narode! Sjajno! Mislim, nije sjajno sto je tako proslo, ali obozavam ovakvu pikanteriju...
A kada je otvoren/zatvoren??? Ko je bio vlasnik/ci...? Pisite sto god znate, volim da znam ovakve stvari... Uh, bre 4350... Bas govedji...!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 10-03-2011 at 09:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Početkom 1994. je sva tehnika preseljena u Ko?utnjak u nekada?nji studio za sinhronizaciju Avala filma. JBL, Amek Angela mikser, Otari MTR 90, dva master magnetofona (Otari i TEAC), Quantec RS, Lexicon Prime Time II, VP dynamite, UREI, te stvari... Dok se Đorđe Petrović trudio da odr?ava sprave sve je radilo do J, ali Bog te pita u kom je to sada stanju. Iskreno, nemam pojma ni da li jo? postoji.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Vlasnik je najverovatnije bio Ratko Ostojic.
Pomalo se bavio pevanjem, jedan od mladih tonaca je bio Srdjan Moby dick. Inace studio je kao i sve sto valja bio pre toga u Pancevu ![]() Eto ja se toga secam ufff kada je to bilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ako se ne varam, Amek je "alive and kicking" - u Kosutnjaku, studio Nevernih beba... Moguce da je i ostatak na istom mestu, nisam pazljivo zagledao - bio sam pre vise od godinu dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Hehe, da
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 10-03-2011 at 07:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
e a zar nije u poslednjoj inkarnaciji i taj badžin studio, i vesin pored, kao i ona mala bioskopska sala pala pod vlasništvo Plišanog iz Portugala? pa su nagurali neke SSL Scenarie digitalne tamo i sl ? Dok je to bilo pod Badžinim patronatom, Aleksandra je valjda bila chief inženjer, a slušalo se i na neki manji K&M, mislim čak 5.1
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|