|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Iako ne slusam ovu vrstu muzike privatno, realno mi se najvise i dopada ova pobednicka (po meni i najbolja stvar zadnjih godina i godina za ovo takmicenje)...pitka stvar skroz, vesela (red je bio da imamo veselu pesmu), fina koreografija (dobar je i retro 80-te fazon odece), mada...u trenutku oni back vokali igraju blago retardirano, ali ajde sad.
Da li ce biti i "english" verzije ili ce biti po serbski?
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jeste najbolja od tri limunade. ?teta ?to je Breezu uvaljena ona infantilna pesmica, oni sami bi verovatno napravili mnogo bolju stvar.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
riba i peva kao da je tekst prvo radjen na engleskom pa preveden i posle vestacki ubacen u melodiju...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Tako je cika Off-e, gomila texta koju ova lepa devojka jedva stize da prelomi preko jezika a i kroz prizmu toga da covek mora i da dise. Doduse je tehnicki pesma potpuno korektna i devojcica je lepo stvorenje, nista prenaglaseno, ali kulturno i lepo.
Ipak ona predstavlja i brani boje moje zemlje i ja cu je prvi bodriti i biti joj zahvalan i ponosan na nju, sta god postigne!!! Veoma pozitivno je i to sto se ponovo vraca trend normalinijeg zvuka,bar za moj ukus te u svim kandidovanim pesmama nema hemo-narko-cerebro-destruktivnih oscilatora i frekvencija za rasterivanje gamadi. Iako uopste nisam... ..."Kovaco-fil"...! Jos jedna , a mozda i najvaznija stvar u celoj prici je to sto konacno, Eurosong kao pojava postaje i kod nas jedna sasvim obicna, potpuno nevazna svakodnevna formalna stvar, a ne instrument dezavuisanja i zabave izgladnele raje...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 28-02-2011 at 12:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Da, i jos jedna stvar, konacno je potpuno izvestan pol izvodjaca, za razliku od predhodnih godina...
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Cudi me da kompozitori nemaju keca iz rukava kog cuvaju za ovakve prilike,nego rade namenski po narudzbini sto se i oseti,ni jedna pesma nije losa,ali nije ni nista posebno,mislim da je otprilike najbolja pobedila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
ah keca iz rukava su oni odavno iskoristili, a novih neeema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koja je ovo pesma? | korenjak | Razno | 0 | 27-12-2009 02:48 PM |
Pesma | silicon science | Promocija radova | 25 | 10-10-2009 10:48 PM |