|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
nisam neki kontakash, pa sam posle sat vremena cackanja odustao od traganja nacina kako da svaki deo bubnja rutijem na poseban kanal.... kapiram da mogu da radim ovako, pa da na kraju exportujem sve delove bubnja itd... al ovo mi nesto brze i lakse....
u Addictive drumsu, batteryju, ez drumsu je to sredjeno da se uradi sa dva klika, ovde sta god da sam uradio dobio sam samo 2 stereo izlaza i jedan 5.1.... Dakle, kako da svaki deo bubnja izbacim na kanale u Nuendu... HVALA. pozdrav
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 27-02-2011 at 04:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
trazio ja, al sam bio corav kod ociju i glupe KEYWORDSOVE sam realno ukucao....
super hvala, malo je drugacije u nuendu ali se prvi deo svede na isto, muka povelika ![]() no medjutim nisam znao da mora da se ugasi program da bi imaslo efekta. hvala jos jednom.... ne bih smarao da sam izguglovao....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt radi Kontakta... | Igor | Audio Software | 3 | 01-10-2010 09:57 PM |
Native Instruments ABBEY ROAD | 70s DRUMS | alavuk | Audio Software | 3 | 23-03-2010 09:44 AM |
Pomoc! | Dziki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-04-2009 08:38 PM |
Izasla Chandler Limited i Abbey Road VST/AU verzija EMI TG12413 Limitera | belu | Audio Software | 30 | 28-02-2008 04:42 PM |