|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() točno to!! kako su bezobrazni postali sa tom analogijom, ja bum sve prodal, majke mi moje, nemrem vi?e izdr?at to gledat.. gamad! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uhhh, "original" sam slusao kao mali, i nimalo nije bilo tesko zaljubiti se u njega...
Slowstar je davno imao jednog, i po njegovoj prici, zvuk jeste bio "ludilo", ali su ga i nestabilnost oscilatora i rastimavanje istih takodje dovodili do ludila. ![]() Ukoliko je ovaj problem sveden u razumne okvire, a u 'steku" imate dovoljno "slobodnog kapitala", bilo bi bas lepo potrositi isti na ovu divnozvucecu spravu... ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ma nek se on meni samo ra?timava sunce mamino, snimo bi ga točno tak ra?timanog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SEM oberheim, youtube demo | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-12-2010 08:43 PM |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Novi DSI synth > Tetra 4-Voice Analog Synthesizer | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 13-09-2009 01:16 AM |
Oberheim OB3 | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 23-10-2008 04:38 PM |