|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drugari, treba mi slusalica 'na komad', imam 3 para AKG koje su ok, jedne solidne AT, ali mi treba neka jeftinoca koju cu veoma retko koristiti, samo kad imam pevacke grupe i male horove.... Ima li ista da valja od Samson/Behringer....... kvalitet zvuka nije u prvom planu (valja da se cuje), samo da ne cure, i da su koliko, toliko udobne.... koristice se par puta godisnje u najboljem slucaju
hvala
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Vrlo glasna closed sluska,dosta nizak bleed, cak odlicna za bubnjare za monitoring na live snimanju itd... Sve drugo u toj ceni sto sam gledao mi se cini kao da ce se raspasti pri otpakivanju...:~((( 25e.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-01-2011 at 07:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
to se ceni
![]() sad gledam, to je to sto mi treba, hvala
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slusalice??? | Plonk | Monitoring | 4 | 07-11-2008 03:58 AM |
Kako najjeftinije kod nas dobro snimiti ziv bubanj? | splatch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-09-2007 04:09 AM |
Oprema za najjeftinije snimanje metal gitare? | Annihilator | Gitarska Produkcija | 39 | 03-06-2007 08:12 PM |
Slusalice... | newbie | Monitoring | 3 | 31-07-2005 02:26 AM |